Lähdepellon urheilukeskus

Osoite: Kodisjoentie 91

Lähdepellon urheilualueella on monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Talvisin käytössä on jääkiekkokaukalo ja lasten luistelualue. Lähdepellolla on myös kaksi pulkkamäkeä ja lumilautamäki. Kesäisin käytössä on kaksi tenniskenttää. Alueella on myös kuntoportaat ja kuntoiluvälineet, jotka ovat yleisessä käytössä ja niihin ei ole mahdollista tehdä varauksia. Alue on valaistu ma-pe klo 6-22 ja la-su klo 8-22. Saunat ovat kuntoilijoiden käytössä ti ja pe klo 17-21. Kahvila ei ole käytössä. Saunat eivät ei ole käytössä toistaiseksi korona-epidemian takia. Saunat ovat suljettuna 4.9. alkaen toistaiseksi.

Lähdepellon hiekkakenttä.     Juoksija juoksee Lähdepellon kuntoradalla.

Lähdepellon Davidin kuntolaitteet.

Lähdepellon vanhempi kuntoilupaikka, jossa vapaita painoja ja tukit.

Lähdepellon kuntoportaat.

Tenniskentät

Tenniskenttiä löytyy 2 ja niiden käyttö on maksutonta. Varausaika on enintään 1 ½ tuntia ja varauksia voi tehdä enintään kolme kerrallaan. Vakiovarauksia ei voi tehdä. Varauksia seurataan ja niitä voidaan hylätä. Muistathan myös perua vuorovarauksen, jos et käytä sitä.

Varaukset 

Palvelupiste Pyyrman puh. 02 834 5000 tai rekisteröitymällä Timmi-varauskalenterin käyttäjäksi.

Lähdepellon tenniskenttä, jossa kaksi poikaa pelaa.     Tennispallo tenniskentällä kuvattuna verkon vieressä.

 

Reittikartat

Lähdepellon reitti 1 km
Lähdepellon reitti 2 km
Lähdepellon reitti 2,8 km
Lähdepellon reitti 6 km

Muut alueet: Urheilukentät

Lähdepellon laajalle kentälle merkataan kesäisin pesä- ja jalkapallokentät. Talvisin kenttä jäädytetään ja alueelle rakennetaan kaukalo. Muu alue jää muuhun käyttöön, kuten hiihdon lähtöalueeseen. Kaukalon ulkopuolella on laaja, lapsille sopiva luistelualue.

Koirapolku

Lähdepellon koirapolku.

Luontopolku metsässä – tuntemassa, ajattelemassa ja kokemassa metsäpolulla

Lähdepellon metsäpolku, jonka varrella kehyksiä

Lähdepellon urheilukeskuksen alueella kulkee noin 2 km pitkä luontopolku metsämaastossa. Luontopolun tarkoituksena on toimia omatoimisena ulkoilupolkuna tai ohjattuna luontopolkuna. Reitti on merkitty keltaisin merkein.

Löydät täältä erilaisia yksin tai ryhmässä toteutettavia tehtäviä. Voit toimia ohjeiden mukaan, mutta yhtä hyvin soveltaa niitä tai keksiä lisää. Metsäpolkutehtävät soveltuvat etenkin koululais- ja muille ryhmille.

Voit myös unohtua polulla omiin ajatuksiisi ja olla tekemättä yhtään ohjattua tehtävää. Tärkeintä on, että kuljettu polku on sinulle elämys ja ryhmälle yhteinen kokemus.