Vapaa-aika ja liikunta

Lähdepellon urheilukeskus

Osoite: Kodisjoentie 91
Lähdepellon urheilualueella on monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Talvisin käytössä on tekojää, jossa jääkiekkokaukalo ja lasten luistelualue. Lähdepellolla on myös kaksi pulkkamäkeä ja lumilautamäki. Kesäisin käytössä on kaksi tenniskenttää. Alueella on myös kuntoportaat ja kuntoiluvälineet, jotka ovat yleisessä käytössä.
Lähdepellon kentällä on kesäisin pesä- ja jalkapallokentät. Talvella alueella on tekojää. Kaukalon ulkopuolella on laaja, lapsille sopiva luistelualue. Muu alue jää muuhun käyttöön, kuten hiihdon lähtöalueeseen. Niihin ei ole mahdollista tehdä varauksia.

Alue on valaistu maanantai-perjantai kello 6-22 ja lauantai-sunnuntai kello 8-22.
Huoltorakennus on auki arkisin kello 7-21 ja lauantaisin ja sunnuntaisin kello 9-17.
Ei pyhäpäivinä. Poikkeukset ovat mahdollisia.

Saunat ovat kuntoilijoiden käytössä tiistaisin  ja perjantaisin kello 17-21. Saunat ovat pois käytöstä toistaiseksi.

Tenniskentät

Tenniskenttiä on kaksi ja niiden käyttö on maksutonta. Varausaika on enintään 1 ½ tuntia ja varauksia voi tehdä enintään kolme kerrallaan. Vakiovarauksia ei voi tehdä. Varauksia seurataan ja niitä voidaan hylätä. Liikuntapalveluilla on myös oikeus lyhentää liian pitkää varausaikaa.  Muistathan myös perua vuorovarauksen, jos et käytä sitä.

Varaukset:
Palvelupiste Pyyrman puh. 02 834 5000 tai rekisteröitymällä Timmi-varauskalenterin käyttäjäksi.

 

Reittikartat

Lähdepellon reitti 1 kilometriä
Lähdepellon reitti 2 kilometriä
Lähdepellon reitti 2,8 kilometriä
Lähdepellon reitti 6 kilometriä

Lähdepellon koirapolku.

Luontopolku metsässä – tuntemassa, ajattelemassa ja kokemassa metsäpolulla

Lähdepellon metsäpolku, jonka varrella kehyksiä

Lähdepellon urheilukeskuksen alueella kulkee noin 2 kilometriä pitkä luontopolku metsämaastossa. Luontopolun tarkoituksena on toimia omatoimisena ulkoilupolkuna tai ohjattuna luontopolkuna. Reitti on merkitty keltaisin merkein.

Löydät täältä erilaisia yksin tai ryhmässä toteutettavia tehtäviä. Voit toimia ohjeiden mukaan, mutta yhtä hyvin soveltaa niitä tai keksiä lisää. Metsäpolkutehtävät soveltuvat etenkin koululais- ja muille ryhmille.

Voit myös unohtua polulla omiin ajatuksiisi ja olla tekemättä yhtään ohjattua tehtävää. Tärkeintä on, että kuljettu polku on sinulle elämys ja ryhmälle yhteinen kokemus.