Vapaa-aika ja liikunta

Ulkokuntoilualueet

Raumalta löytyy useampi ulkokuntoilualue, jotka ovat vapaassa käytössä kaikille. Lähdepellon ja Pyytjärven ulkokuntosaleilla varustuksena on painopakalliset laitteet, joiden vastusta ja painoa saa itse helposti säädeltyä. Muilta kuntosaleilta löytyy monipuolisesti erilaisia laitteita ja välineitä lihaskunnon, voiman ja tasapainon harjoittamiseen.

Ulkokuntoilualueet tarjoavat loistavat mahdollisuudet omatoimiseen liikkumiseen ulkona. Useimmat ulkokuntosalit sijaitsevat ulkoilureittien yhteydessä, jolloin harjoittelusta saa monipuolisen yhdistämällä lenkkeilyyn lihaskuntoharjoitteita. Ulkokuntoilualueet sopivat niin nuorille ja aikuisille kuin myös senioreillekin.

Lähdepellon ulkokuntoilualue

Lähdepellolta löytyy kuntoportaiden vierestä viisi painopakallista laitetta sekä tangot. Lähdepellon urheilukeskuksen alueelta löytyy myös toinen ulkokuntoilualue huoltorakennuksen ja 1 km kuntoreitin lähettyviltä.

Kodisjoentie 91, 26660 Rauma

Pyytjärven ulkokuntoilualue

Pyytjärven ulkokuntosalilta löytyy kolme painopakallista laitetta, leuanvetotanko ja muutama muu ulkokuntoilulaite.

Uudenlahdentie, 26200 Rauma

Pyynpään ulkokuntoilualue

Vähäkinnontie 4A, 26100 Rauma

Kaunisjärven ulkokuntoilualue

Kaunisjärven ulkokuntosali on suunnattu senioreille lihaskunnon, tasapainon ja voiman kehittämiseen.

Steniuksenkatu , 26100 Rauma

Otanlahden rannan ulkokuntoilualue

Suvitie, 26100 Rauma

Lapin ulkokuntoilualue

Hinnerjoentie 24, Lappi

Äyhönjärven ulkokuntoilualue

Äyhöjärven eteläpääty Äyhönjärvi

Kuntoportaat

Raumalta löytyy kahdet kuntoportaat, Lähdepellon urheilukeskuksesta ja Lapista. Kuntorportaat ovat maksuttomia ja kaikille vapaassa käytössä.

Kuntoportaat tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet harjoitella omatoimisesti oman kuntotason mukaisesti. Portaat sopivat niin kävelyyn, juoksuun kuin myös hyppelyyn. Lähdepellon portaiden vierestä löytyy treenivinkkejä porrastreeniin, joita voi soveltaa itselle mieluisiksi ja sopiviksi liikkeiksi.

Lähdepellon kuntoportaat

Kodisjoentie 91, 26660 Rauma

Askelmia portaissa on 60 ja portaiden molemmin puolin on kaide.

Lapin Linnavuoren kuntoportaat

Sahamäentie, 27230 Lappi