Tapahtumakalenteri

PERUTTU – Muukalaisia yössä – musikaali

PERUTTU

 

Musikaali Frank Sinatrasta ja Ava Gardnerista.

Muukalaisia Yössä kertoo kahden Hollywood-tähden elämästä ja rakkaudesta, josta ei puuttunut intohimoa, mustasukkaisuutta ja suurta draamaa.

Frank Sinatra (1915-1998) oli yhdysvaltalainen laulaja ja elokuvanäyttelijä. Hänestä tuli 1940-luvulla teinityttöjen suuresti ihannoima laulaja. Hänellä oli useita menestyskappaleita, joista tunnetuimpia ovat My Way, Strangers in the Night, Fly Me to the Moon ja New York, New York. Sinatralla väitettiin olleen hyvät suhteet mafiaan, mikä olisi edesauttanut hänen uraansa.

Ava Gardner (1922-1990) oli yhdysvaltalainen näyttelijätär ja palvottu kaunotar. Hänen tunnetuimpia elokuviaan 1950-luvulla olivat Kilimanjaron lumet, Mogambo ja Paljasjalkakreivitär.

Frank iski silmänsä Avaan, joka tuntui vaaralliselta seikkailulta. Ava oli huikentelevainen nainen, joka halusi kaiken sujuvan omilla ehdoillaan. He rakastuivat palavasti toisiinsa ja heidät vihittiin vuonna 1951. Toimittajat olivat jatkuvasti heidän kintereillään tekemässä skandaalinkäryisiä juttuja. Pian alkoi myös kilpailu siitä, kumman tähti loisti kirkkaammin. Esityksessä seurataan, miten myrskyisä rakkaus vaikutti Sinatran ja Gardnerin uraan ja ihmissuhteisiin.

Musikaali vie upeaan Hollywood-tunnelmaan, glamourin ja ganstereiden maailmaan. Frank Sinatraa esittää loistavaääninen tangokuningas Tommi Soidinmäki. Ava Gardnerin roolissa häikäisee useita musikaaleja tähdittänyt Elisa Lairikko. Käsikirjoituksesta vastaa kymmeniä näytelmiä ja musikaaleja kirjoittanut Katariina Leino ja ohjauksesta Petri Lairikko.

Esityksen kesto: 2 tuntia ja 45 min sisältäen väliajan
Liput ennakkoon Palvelupiste Pyyrman, Valtakatu 2 A, p. 02-834 5000 palvelupiste@rauma.fi tai
Lippu.fi

Käsikirjoitus: Katariina Leino
Ohjaus: Petri Lairikko
Puvustus: Katariina Leino ja Kaija Serpentiini
Frank Sinatra: Tommi Soidinmäki
Ava Gardner: Elisa Lairikko
Nancy Sinatra: Eeva Saarenpää
Babbie: Saija-Reetta Kotirinta
Gangsteri, MGM:n pomo: Petri Lairikko
William Moretti, Gene Kelly: Joona Lehto

www.musiikkiteatteri.fi

 

 

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

26.4.2024 19.00

Paikka

Rauma-sali, Satamakatu 26, Rauma

Tapahtumakategoria