Tapahtumakalenteri

Sepänkadun Köyhät & Nöyryytetyt, Aqua-Wreck, Kodinrikkojat + Varis // Brummi

Joulua odotellessa Kulttuurikuppila Brummissa on neljän bändin keikkailta lauantaina 16.12. klo 20 alkaen. Mukana: Sepänkadun Köyhät & Nöyryytetyt, Aqua-Wreck, Kodinrikkojat + Varis. Ovet auki klo 16.

Liput ovelta ja ennakkoon 7 €
Ei erillistä narikkamaksua.

Keikkaliput: https://brummi.maksutin.fi

Aikataulu:
16:00 ovet auki
16:00–21:00 levykauppa auki Nurkan puolella
20:00 Varis
21:00 Sepänkadun Köyhät & Nöyryytetyt
22:30 Aqua-Wreck
00:00 Kodinrikkojat

VARIS
Vuosi sitten soittonsa aloittanut Varis on nuorten punkrock-bändi. Omalaatuista musaa Raumalta punk-asenteella ja heikohkolla soittotaidolla!

SEPÄNKADUN KÖYHÄT & NÖYRYYTETYT
Sepänkadun Köyhät & Nöyryytetyt on kolmen kaveruksen traumoja käsittelevä rakkausprojekti. Kappaleissa kolutaan eksät ja eksistentiaaliset kriisit eksaktisti.
Sepikset yhdistelee musiikissaan indiepoppia 70-luvun laulelmaperinteeseen sekä folkia raivokkaaseen grungeen, mutta mikään ei ole poissuljettua. Sepikset sai alkunsa, kun nöyryytetty kolmikko päätyi asumaan kesäksi saman katon alle Poriin. Biisit syntyvät tarpeesta kirjoittaa, kertoa tarinoita ja tehdä musiikkia yhdessä. Panama-levyt julkaisivat heidän esikoislevynsä ”Hyvästit pojille” lokakuussa 2023.

AQUA-WRECK
Progressiivista rockia soittava Aqua-Wreck johdattaa kuulijansa musiikillisen merensä pohjukkoihin, tutkimaan pinnan alta löytyviä maailmoja. Inspiraationsa se ottaa milloin ihmismielen oikullisuudesta, milloin pöydän läimimisestä. Musiikissaan soi vaikutteita hard rockista, R&B:ista, jazzista ja klassisesta musiikista. Tärkeässä osassa ovat monipuolinen dynamiikka, rikas harmoniamaailma ja kiinnostavat sovitukset. Viisihenkisen yhtyeen instrumentaatioon kuuluvat perinteisten bändisoitinten lisäksi trumpetti ja saksofoni.

KODINRIKKOJAT
Raumalla vuonna 2016 perustettu indie/punk-yhtye Kodinrikkojat iskee sanoituksissaan naulan suomalaisen kodin henkiseen sähköpääkeskukseen. Vastakaiuton rakkaus, viha, välinpitämättömyys ja katkeruus, mutta myös toiveet ja unelmat risteävät Kodinrikkojien lyriikoissa.

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

16.12.2023 20.00

Paikka

Kulttuurikuppila Brummi, Karjalankatu 15, Rauma

Tapahtumakategoria

,