Tapahtumakalenteri

The Animals // Kulttuurikuppila Brummi

Legendaarinen brittiyhtye The Animals Raumalla Kulttuurikuppila Brummissa pitkäperjantaina 2024!

Liput ūüéę: https://brummi.maksutin.fi

Kesto on noin 1,5 tuntia ilman v√§liaikaa. Keikka alkaa klo 19.00. Ovet avataan klo 17:30. Keikan j√§lkeen on kaikille avoimet jatkot! Keikalla Nurkan puolella Danny McNap! Livemusan j√§lkeen karaoke (sis√§√§np√§√§sy narikkamaksulla, 2‚ā¨).

‚ÄĚHouse of the Rising Sun”, ”We Gotta Get Out of This Place”, ”Don’t Let Me Be Misunderstood”, ”It’s My Life”, ”I Put A Spell On You”, ”Boom Boom” & ”Bring It On Home To Me‚Ä̂Ķ N√§m√§ hitit ja paljon lis√§√§ kuullaan t√§ll√§ legendaarisella keikalla.

Vuonna 1964 energisen rock and rollin aalto pyyhkäisi maailman nuorison yli ja sen harjalla ratsastivat The Beatles, The Rolling Stones Рja tietysti John Steelin ja Eric Burdonin perustama The Animals. Nimensä yhtye sai villistä lavaesiintymisestään.

Vaikka The Animalsin meno lavalla on sittemmin rauhoittunut, kuusikymppisi√§√§n juhlivan b√§ndin musiikki on v√§hint√§√§nkin voimissaan ja legenda vain kasvaa. Hiljattain Classic Rock magazine nosti yhtyeen debyyttialbumin ‚ÄĚ50 Albums That Built Blues Rock‚ÄĚ -listalleen.

The Animals yhtyeen kiertueella alkuperäisestä kokoonpanosta mukana on toinen perustajajäsen John Steel. Lisäksi yhtyeessä soittavat Danny Handley, Barney Williams ja Norman Helm.

Varmista paikkasi ja pidä huoli, että sulla on liput ostettuna etukäteen.

Karjalankatu 15, Rauma // www.brummi.fi

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

29.3.2024 19.00 - 20.30

Paikka

Kulttuurikuppila Brummi, Karjalankatu 15, Rauma

Tapahtumakategoria