Tapahtumakalenteri

Uudenvuodenjuoksu

Raumalla kuntoillaan uudenvuodenaattona! Rauman kaupunki järjestää yhteistyössä urheiluseurojen kanssa raittiin uudenvuoden liikuntatapahtuman sunnuntaina 31.12. klo 17 alkaen.

Uudenvuodenjuoksu-tapahtuman keskuspaikkana on Rauman uimahalli. Kuntoilutapahtuman reitti on pituudeltaan 5 kilometriä kierrellen Kanalin rantaa sekä Vanhan Rauman idyllisiä katuja. Liikkeelle voi lähteä klo 17 alkaen ilman ajanottoa. Kilpailuhenkisemmät kokoontuvat yhteislähtöön Äijänsuon jalkapallostadionille klo 18. Maali sijaitsee uimahallin edessä, josta on helppo siirtyä suoraan saunomaan ja polskimaan maksutta kuntoilun nostattamat hikipisarat pois.

Uudenvuodenjuoksun reitin kartta

Ilmoittautuminen onnistuu tapahtumapaikalla. Osallistumismaksu on 20 euroa.

Ilmoittautuneille on luvassa osallistumispalkintoja. Lisäksi kaikkien ilmoittautuneiden ja maksaneiden kesken arvotaan palkintoja, muun muassa lähes 600 euron arvoiset karvapohjasukset, jotka valitaan arvonnan voittajalle oman painon ja mieltymysten mukaan Pyörä-Nurmen urheiluliikkeestä. Kilpasarjojen kolmelle nopeimmalle miehelle ja naiselle jaetaan erikseen kunniapalkinnot.

Myös ilman maksua pääsee mukaan ja lenkin jälkeen maksutta uimahalliin, mutta silloin ei saa osallistumispalkintoja eikä osallistu arvontaan. Kuntoilijoita palvelee myös kahvilan puffetti, josta voi ostaa palauttavaa pikkupurtavaa ja juomaa.

Tapahtuman pääjärjestäjät ovat Rauman kaupunki ja Rauman Kisaveljet.

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

31.12.2023 17.00 - 19.30

Paikka

Uimahalli, Hankkarintie 8, Rauma

Tapahtumakategoria