Tapahtumakalenteri

Yölintu noin 30 vuotta -konsertti Rauma-salissa 5.4.

Yölinnun ensimmäiset siiveniskut ulottuvat aina 1990-luvulle asti, sillä Simo Silmu ja Markus Kuusijoensuu perustivat yhtyeen vuonna 1992.
Bändi on saavuttanut uransa aikana suosion, johon harva yltää. Yölinnun keikkamäärät ovat vuosien saatossa hiponeet tähtitieteellisiä lukuja. Simo Silmun syvät tulkinnat ja yhtyeen soitanta osuvat aina suomalaisten sydämiin.

Yölinnun albumeja on myyty n. 400 000 kappaletta. Ryhmä on julkaissut lukusia studioalbumeja, muutamia kokoelma-albumeja ja kymmenittäin singlejä. Lisäksi Simo Silmu on julkaissut kolme sooloalbumia. Yölintu on pokannut kahdeksan kultalevyä, viisi platinaa ja yhden tuplaplatinalevyn. Heidän menestynein studioalbuminsa on vuoden 1998 Tositarkoituksella, jota on myyty lähes 96 000 kappaletta.

Siiveniskut ovat jättäneet jälkensä Suomi-iskelmän historiaan, ja edelleen Yölintu jatkaa vahvaa liitoaan iskelmätaivaalla! Yölintu noin 30 vuotta -konserttikiertue tarjoilee tuttuja ja ehkä vähän vähemmän tuttuja ralleja vuosien varrelta.

– Omaa musaa omalla tyylillä. Iskelmän suomenhevonen ei hyydy milloinkaan. Tervetuloa kanssamme juhlaviin zembaloihin, Yölintu toivottaa.

Kokoonpano kierroksella:
Simo Silmu – laulu, haitari
Jukka Harju – kitara
Jari Luostari – basso
Harri Lehtonen – rummut
Tomi Lahtinen ja Pekka Huttunen / Äänirasia – tekniikka

 

Ennakkoliput Lippu.fi

Lataa tapahtuman PDF-tiedosto tästä

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

5.4.2024 19.00 - 21.30

Paikka

Rauma-sali, Satamakatu 26, Rauma

Tapahtumakategoria