Ilmoitustaulu

Toivomme, että asiakkaat ovat yhteydessä toimistoon joko puhelimitse tai sähköpostilla, ja toimistossa asioidaan fyysisesti vain välttämättömissä asioissa.

Musiikkiopiston opetus ja koronarajoitukset

Huomioittehan sivistystoimialan vahvan maskisuosituksen.

Yläkouluikäisten ja sitä vanhempien opetus siirtyy sekä yksilö- että ryhmäopetuksen osalta etäopetukseen ajalla 4.3. – 28.3.2021. Alakouluikäisten ja sitä nuorempien opetus jatkuu lähiopetuksena. Soittotunnit jatkuvat lukujärjestyksen mukaisesti, ja opettajat ovat yhteydessä 4.3.2021 alkaen etäopetukseen siirtyviin oppilaisiinsa ennen ensimmäistä etäsoittotuntia. Etäopetukseen 4.3.2021 alkaen siirtyviä ryhmiä tiedotetaan erikseen viikon 9 alussa.

Musiikkiopiston tiloissa asioivilta edellytetään kasvomaskin käyttöä niin, että myös  musiikkiopiston oppilaat 5. luokka-asteelta ylöspäin käyttävät kasvomaskeja aina, kun se opetustoiminta huomioiden on mahdollista. Oppilaat hankkivat kasvomaskinsa itse. Edelleen kaikki musiikkiopistolla asioivat aikuiset käyttävät kasvomaskeja saattaessaan lasta tunneille ja välttävät aiheetonta oleskelua oppilaitoksen tiloissa. Sisätiloissa aikuisten tulee noudattaa 2 metrin turvaetäisyyttä.

Konsertteja tai tapahtumia ei järjestetä 1.1.-28.3.2021 välisenä aikana.

Musiikkiopiston toiminnassa noudatetaan edelleen turvaväli- ja hygieniaohjeistusta eli hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta huolehditaan eikä vähänkään oireisena saa osallistua opetukseen. Käytetyt kasvomaskit laitetaan kannelliseen roska-astiaan, joka löytyy mm. pääoven tuulikaapista.

Nämä toimenpiteet ja linjaukset ovat alueellisen tartuntatautien torjuntatyöryhmän ohjeistuksien mukaisia.

Konsertit ja tapahtumat

Musiikkiopiston konsertit on peruttu ajalla 1.1.-28.3.2021.