Ilmoitustaulu

Toivomme, että asiakkaat ovat yhteydessä toimistoon joko puhelimitse tai sähköpostilla, ja toimistossa asioidaan fyysisesti vain välttämättömissä asioissa.

Musiikkiopiston opetus ja koronarajoitukset

Koronaan liittyvät toimenpiteet ja linjaukset ovat alueellisen tartuntatautien torjuntatyöryhmän ohjeistuksien mukaisia. Musiikkiopisto noudattaa viranomaisten antamia ohjeita, suosituksia ja määräyksiä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Musiikkiopiston toiminnassa noudatetaan turvaväli- ja hygieniaohjeistusta eli hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta huolehditaan eikä vähänkään oireisena saa osallistua opetukseen. Käytetyt kasvomaskit laitetaan kannelliseen roska-astiaan, joka löytyy mm. pääoven eteisestä.

 

Osittainen etäopetus 16.1.2022 asti (päivitys 5.1.2022)

Vuonna 2004 ja sen jälkeen syntyneiden yksilö- ja ryhmäopetus jatkuu kevätlukukauden alkaessa ma 10.1.2022 normaalisti lähiopetuksena. Vuonna 2003 tai sitä aiemmin syntyneiden opetus siirtyy etäopetukseen 16.1.2022 saakka. Etäopetukseen siirtyminen koskee sekä yksilö- että ryhmäopetusta. Opetus jatkuu lukujärjestyksen mukaisesti ja opettajat ovat yhteydessä oppilaisiinsa ennen etätuntia. Niille ryhmille, joita etäopetukseen siirtyminen koskee, lähetetään tarkemmat ohjeet etäopetukseen osallistumisesta erillisellä sähköpostilla. Tilannetta tarkastellaan viikoittain ja lähiopetukseen palataan aikuisten osalta heti, kun olosuhteet sen sallivat.

Musiikkiopistolla noudatetaan yli 10-vuotiaiden maskisuositusta eli oppilaitoksemme tiloissa yli 10-vuotiaat käyttävät kasvomaskeja aina, kun se opetustoiminta huomioiden on mahdollista. Oppilaat hankkivat kasvomaskinsa itse. Aikuisten asiointia ja oleskelua musiikkiopiston tiloissa tulee välttää. Mikäli huoltajan asiointi musiikkiopistolla on välttämätöntä esimerkiksi lapsen saattamiseksi tunnille, tiloissa liikuttaessa käytetään kasvomaskia.

Konserttien ja tapahtumien järjestämisestä kevätlukukauden aikana tiedotetaan erikseen. Toistaiseksi yleisötilaisuuksien järjestäminen ei ole sallittua.

Musiikkiopiston toiminnassa noudatetaan edelleen turvaväli- ja hygieniaohjeistusta eli tarpeettomia fyysisiä kontakteja vältetään, hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta huolehditaan eikä vähänkään oireisena saa osallistua opetukseen.

 

Koronapassin käyttöönotto 10.12.2021

Rauman musiikkiopisto ottaa koronapassin käyttöön kaikissa yleisötilaisuuksissaan, joissa paikalle on odotettavissa yli 20 henkeä.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa. Rajoitus on voimassa Satakunnan sairaanhoitopiirin alueella ajalla 10.-31.12.2021. Määräyksen mukaan yleisötilaisuuksia voidaan järjestää yli 20 hengen tilaisuuksina ottamalla käyttöön koronapassi.

Koronapassina toimii todistus koronarokotuksista, todistus enintään 72 tuntia vanhasta negatiivisesta koronatestituloksesta tai todistus sairastetusta koronasta ja yhdestä rokotteesta. Koronapassi ja henkilöllisyystodistus tarkastetaan tapahtumapaikan ovella. Edellytämme koronapassia kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta. Koronapassi esitetään tapahtumapaikan ovella tulosteena tai kuvanäkymänä mobiililaitteesta. Suosittelemme tulostamaan todistuksen tai tallentamaan sen puhelimeen helposti esitettäväksi. Todistuksen saat kirjautumalla Omakanta-palveluun. Lukijasovellus, jolla koronapassi tarkistetaan, ei kerää tai tallenna terveystietoja.

Haethan asiakirjat valmiiksi sisäänpääsyn sujuvoittamiseksi.

 

Orkestereiden ja kuorojen harjoitusajat

 

Rauman poikasoittokunta A-orkesteri

Maanantai klo 18.00, Rauma-sali, opettaja: Anne Lehtomäki-Koskinen

 

Rauman poikasoittokunta B-orkesteri

Keskiviikko klo 18.00-19.30, musiikkiopiston Alasali, opettaja: Tuomas Takala

 

Rauman poikasoittokunta C-orkesteri

Tiistai klo 18.00-19.00, musiikkiopiston Alasali, opettaja: Sampo Hiukkanen

 

Puhallinorkesterikoulu, jatkavat (D-orkesteri)

Tiistai klo 17.00-18.00, musiikkiopiston luokka 407, opettaja: Anu Sandelin

 

Puhallinorkesterikoulu, aloittavat (E-orkesteri)

Tiistai klo 17.00-18.00, musiikkiopiston Alasali, opettaja: Juulia Laaksonen

 

Minijouset

Keskiviikko klo 16.30-18.00, musiikkiopiston Alasali, opettaja: Iris Saviauk

 

Jouskarit

Torstai klo 16.30-18.00, musiikkiopiston Alasali, opettaja: Jaakko Mattelmäki

 

Arcato-jousiorkesteri

Torstai klo 18.00-19.00, musiikkiopiston Alasali, opettaja: Iris Saviauk

 

Rauman poikakuoro

Maanantai klo 16.30-18.00, musiikkiopiston Alasali, opettaja: Markku Haavisto

 

Minidina

Tiistai klo 15.30-17.00, musiikkiopiston Alasali, opettaja: Kerttu Rapala

 

Musadina

Maanantai klo 16.00-17.00, luokka 201, opettaja: Kerttu Rapala

 

Melodina

Maanantai klo 15.00-16.15, Lukion musiikkiluokka, opettaja: Paula Kuusisto

 

Kakrut

Laulajat keskiviikkoisin klo 14.00-15.00, Karin koulun 1. krs ja soittajat torstaisin klo 14.00-15.00, Karin koulun 1. krs, opettaja: Laura Salmi