Pääkirjastossa on vuokrattavissa kokoustila, kokoushuone, ATK-luokka sekä kolme tutkijanhuonetta.  Lasivitriinit ja sermit on vuokrattavissa näyttelyitä varten.

Isompi kokoustila ja opetustila sijaitsevat pääkirjaston 1. kerroksessa pääsisäänkäynnin vieressä, ja pienempään kokoushuoneeseen pääsee aikuisten osaston alakerran kautta. Tilat ovat käytettävissä kirjaston aukioloaikoina.

Lapin kirjaston lehtisalia voi vuokrata kirjaston aukioloaikojen ulkopuolelle.

Kokoustila

Tilaan mahtuu 25 henkilöä, ilman pöytiä 40 henkilöä. Piirtoheitin, kannettava tietokone sekä dataprojektori laitetaan pyynnöstä käyttökuntoon.

Yhdistykset maksavat vuokraa tunnilta 22 €, kahdelta tunnilta 40 € sekä lisätunneilta 6 €. Yritykset ja yksityiset maksavat vuokraa tunnilta 40 €, kahdelta tunnilta 75 € ja lisätunneilta 15 €.

Kokoushuone

Kokoushuoneeseen mahtuu pöydän ääreen 15 henkilöä. Piirtoheitin, kannettava tietokone ja dataprojektori laitetaan pyynnöstä käyttökuntoon. Yhdistykset maksavat vuokraa tunnilta 16€, kahdelta tunnilta 22€ sekä lisätunneilta 5 €. Yritykset ja yksityiset maksavat vuokraa tunnilta 22 €, kahdelta tunnilta 42 € ja lisätunneilta 8 €.

ATK-luokka / opetustila

Vuokrattava ATK-luokka 12 henkilölle. ATK-luokan yhden tunnin vuokra on 40 €, kaksi tuntia 75 € ja lisätunneilta 15 €. Kaupungin sisäinen laskutushinta neljältä ensimmäiseltä tunnilta on 40 € ja lisätunneilta 5 €.

Tutkijanhuoneet

Tutkijanhuoneen voi varata kerrallaan kolmeksi kuukaudeksi. Kuukausivuokra on 70 €, viikkovuokra 25 € ja lyhytaikainen käyttö (2 h) 5 €.

Näyttelytila

Pääkirjaston aulassa sermejä ja lasivitriinit. Yhdistykset 12 €/viikko, yksityiset ja yritykset 22 €/viikko. Alle 20-vuotiaiden näyttelyistä ei peritä maksua.

Lapin kirjaston lehtisali

Lehtisali vuokrattavissa kokoustilana kirjaston aukioloaikojen ulkopuolella. Tilaan mahtuu 20 henkilöä. Ensimmäisen tunnin vuokra on 10 € ja lisätunneilta 2 €. Varaukset Lapin kirjastoon (puh. 044 387 2191, lapin.kirjasto@rauma.fi).

Ota yhteyttä

  • Rajakallio Niko

Liitteet (pdf)

Kirjasto


Rauman pääkirjasto

Postiosoite