• Rajamäki Ari

  • Kouru Auli

  • Kouru Kimmo

  • Elonen Iida

Ajankohtaiset liikuntavinkit

Kaikille avoin salibandykaukalo

Tarvontorin salibandykenttä on nyt valmis ja kaikkien innokkaiden pelaajien vapaassa käytössä!

Muistattehan pelata kentällä fiksusti ja muita pelaajia kunnioittaen. Pyydämme noudattamaan varovaisuutta, sillä kentän ympärillä on autoja, kävelijöitä sekä autotie.

Jos sinulla ei ole omia mailoja tai palloja, niitä on mahdollista lainata palvelupiste Pyyrmanista (kadun toiselta puolelta, Valtakatu 2) Välineiden lainaus on maksutonta ja laina-aika on yksi vuorokausi eli välineet tulee palauttaa viimeistään seuraavana päivänä takaisin Pyyrmaniin. Lainattavissa on myös pienet siirrettävät maalit. Välineitä ei saa pitää viikonlopun yli eli välineet tulee palauttaa perjantaihin klo 15 mennessä😊 Tarkista Pyyrmanin aukioloajat netistä.

Kenttä on kaikkien vapaassa käytössä eli sitä ei ole mahdollista varata. Ilmoitamme kuitenkin Facebook-sivuillamme, jos kentällä järjestetään kesän aikana otteluita. Otteluiden aikana kenttä ei ole muiden käytössä.

Haastepyöräily

Raumalaiset kuntoilijat keräsivät vapun ja juhannuksen välillä pyöräilykilometrejä 127.554 km Lounais-Suomen liikunnan aluejärjestön organisoimassa Haastepyöräilyssä. Isojen kuntien kilpailussa Rauman vei voiton sekä kokonaiskilometrimäärässä että pyöräilykilometreissä asukasta kohden.

Kaikkiaan satakuntalaiset ja varsinaissuomalaiset polkijat pyöräilivät tai muuten kuntoilivat kampanjan aikana yli miljoona kilometriä.

Kesän liikuntaryhmät

Liikuntabingot

🍓KESÄN LIIKUNTABINGOT🍓

☀️Kivaa tekemistä kesäksi! Nappaa itsellesi sopiva liikuntabingo ja suorita vähintään 10 tehtävää kesän aikana. Palauta bingo kesän jälkeen uimahalliin, viimeistään 19.8.

☀️Arvomme osallistuneiden kesken tuotepalkintoja

☀️Bingot löydät Rauman uimahallin kassalta sekä Palvelupiste Pyyrmanista. Voit myös ladata bingot alta ja tulostaa.