Ohjaamo tarjoaa nuorille apua ja tukea arkeen

Ohjaamo Rauman logo.

Ohjaamo on alle 30-vuotiaille nuorille suunnattu neuvonta- ja palvelupaikka. Työ-, koulutus-, raha- ja asumisasioissa saa apua Ohjaamossa päivystäviltä asiantuntijoilta. Myös vapaa-aikaan liittyvissä asioissa, kuten oman harrastuksen löytämisessä autetaan. Ohjaamoon voi tulla ilman ajanvarausta ja asiassa kuin asiassa autetaan nuoren lähtökohdat huomioiden. Viikko-ohjelma ja päivystävät työntekijät julkaistaan Instagramissa @ohjaamo_rauma sekä Facebookissa sivulla Ohjaamo Rauma. Lisäksi niissä julkaistaan ajankohtaisia mainoksia mm. kesätöistä ja yhteishausta.

Rauman Ohjaamon toiminnan lähtökohtana on verkostoyhteistyön kehittäminen sekä nuorten osallistuminen kaikkeen toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen. Ohjaamon kautta nuoret löytävät reittejä eteenpäin työelämässä, itsenäistymisessä ja tulevaisuuden unelmien toteuttamisessa. Ohjaamoa toteutetaan Raumalla useiden hallinnonalojen, työelämän ja kolmannen sektorin kanssa yhteistyönä.

Sijainti ja palveluajat

Ohjaamo Rauma

Kunnan/alueen ohjaamo on kaikille alle 30-vuotiaille tarkoitettu paikka, jossa saat maksutonta apua ja tukea esimerkiksi
• opiskeluun
• työllistymiseen
• asumiseen
• hyvinvointiin liittyviin asioihin

Sisään voi astua aukioloaikojen puitteissa vapaasti tai ajanvarauksella. Ohjaamossa osataan auttaa ja neuvoa elämäntilanteessasi eteenpäin.
Ohjaamon toiminnasta vastaa Rauman nuorisopalvelut yhdessä sosiaali- ja terveyspalvelujen, Kelan ja TE-toimiston kanssa.

Instagram: @ohjaamo_rauma

Sijainti

Nortamonkatu 30
26100 Rauma
Palvelupaikka kartalla

Palveluajat

Tiistai-Keskiviikko 13:00-16:00

Muut yhteystiedot

Puhelinnumero

+358 444036250

Verkkosivu

Ohjaamo Rauma

Lisätietoa antavat

  • Poikonen Rea

  • Parjanen Mirja

Nuorten Rauma

Nuorten Rauman logo, taustaton.