Ajankohtaista

Art & Tasting -tapahtuma yhdistää kulttuurin, taiteen ja ravintolat Raumalla 19.–20.4.

Art & Tasting 2024

Raumalla järjestetään 19.–20.4. Art & Tasting -tapahtuma, jonka ideana on yhdistää taide- ja kulttuurielämykset paikallisen ravintolatarjonnan kanssa. Kokonaisuus on jatkumoa viime syksynä ensimmäistä kertaa toteutetulle Art After Work -tapahtumalle.

Useat eri kulttuuritoimijat ja tahot osallistuvat viikonloppuun tuottamalla muun muassa esitystaidetta, runoja ja runonlausuntaa, erilaisia musiikkiesityksiä sekä paskan palvelun illallisen. Ruokia ja juomia voi maistella yli 20 eri ravintolassa.

– Paikallisilta kulttuurintekijöiltä on tullut runsaasti yhteydenottoja, ja tarjonta on ilahduttavan monipuolista. Tällä hetkellä tapahtuman päärunko on kasassa, mutta ohjelma täydentyy vielä, tapahtuman koordinaattori Toni Järvinen kertoo.

– Art & Tasting on osa Rauman kaupungin Ympärivuotisesti elinvoimainen Rauma -hanketta. Hankkeen tavoitteena on monipuolistaa ja kehittää tapahtuma-, tuote- ja elämystarjontaa myös hiljaisempina vuodenaikoina keväällä ja syksyllä, matkailupäällikkö Irene Villanen kertoo.

Yhdessä ideoidun tapahtuman järjestäjinä ovat Rakastunut Raumaan -yhdistys, Rauman kaupunki sekä tapahtuman koordinaattori Toni Järvinen. Kokonaisuuden visuaalisesta ilmeestä vastaa Fiilaamo Oy.

Viikonlopun koko ohjelmaan voi tutustua osoitteessa www.visitrauma.fi/nae-koe/art-tasting-tapahtumaviikonloppu/