Rauman kaupunki osallistuu kaikille avoimeen Lounais-Suomen Jouluhaasteeseen 18.11.–18.12. Haasteen ideana on tarjota mielekästä ohjelmaa ja kannustaa ihmisiä tutustumaan erilaisiin jouluisiin tapahtumiin. Vanhassa Raumassa lauantaina 17.12. esitettävä Joulevangeeljum-musiikkinäytelmä on yksi haasteessa mukana olevista tapahtumista.

Jouluhaasteeseen kuuluu kaikkiaan 12 maksutonta tapahtumaa, joihin voi tutustua tarkemmin osoitteessa jouluhaaste.hoods.fi. Haasteeseen voi osallistua julkaisemalla kuvan tai videon tapahtumasta sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #jouluhaaste2022. Osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Mitä useammasta tapahtumasta jakaa kuvan, sitä useampaan arpaan on oikeutettu.

Spektaakkelimainen Joulevangeeljum-musiikkinäytelmä valloittaa joulun alla Vanhan Rauman kadut ja kaupunkilaisten sydämet ensimmäistä kertaa Suomessa. Kulkueen muodossa toteutettava näytelmä esitetään Vanhassa Raumassa lauantaina 17.12. klo 16 ja klo 19. Näytökset ovat yleisölle maksuttomia. Lisätietoa Pitsikaupungin joulusta ja tapahtumista löytyy osoitteesta www.pitsikaupunginjoulu.fi.

Jouluhaasteen toteuttaa Naapurustopalvelu Know Your Hoods yhteistyössä mukaan ilmoittautuneiden kuntien kanssa.