Ajankohtaista

JouluILO-lahjakeräys järjestetään jälleen – lahjatoiveita voi jättää 7.12. saakka

JouluILO-logo

Rauman kaupunki ja Nuorkauppakamari järjestävät tänä vuonna jälleen JouluILO-keräyksen. Keräyksessä välitetään joululahjoja niihin perheisiin, joissa lahjan hankkiminen lapselle on taloudellisen tilanteen vuoksi vaikeaa.

– Osa lapsista elää joulunsa eriarvoisessa asemassa, eivätkä joululahjat ole jokaisessa perheessä tai kaikille lapsille itsestäänselvyys. Varsinkin tuleva talvi tulee olemaan haasteellinen monille, opiskeluhuollon esimies Sari Ågren sanoo.

Lapsi, nuori tai vanhempi voi käydä toivomassa lahjaa täyttämällä lomakkeen osoitteessa www.pitsikaupunginjoulu.fiilo. Lahjojen saajien tulee olla raumalaisia, alle 18-vuotiaita lapsia ja nuoria. Toiveet ja toivojien tiedot käsitellään luottamuksellisesti. Lahjatoiveita otetaan vastaan keskiviikkoon 7.12. klo 12 saakka.

Lasten ja nuorten lahjatoiveisiin voi tutustua osoitteessa www.raumanilo.fi. Lahjat tulee toimittaa Nuorkauppakamarin keräyspisteelle Rauman Prisman aulaan 2.–4.12. ja 7.–11.12. Keräyspisteet löytyvät myös Koti-Vakasta Kauppakadulta ja LähiTapiola Länsi-Suomen Kalliokadun toimipisteestä.

Lahjat noudetaan skeittihallilta

Edellisvuosien tapaan lahjat noudetaan Rauman skeittihallilta, osoitteesta Kaivopuistontie 33, tiistaina 20.12. klo 9–16 ja keskiviikkona 21.12 klo 9–19. Lahjan saajien huoltajille lähetetään myös muistutuksena tekstiviesti puhelimeen.

Mikäli lahjoja jää yli, ne toimitetaan Rauman lastensuojelun sekä Nortamon Perhekeskuksen kautta eteenpäin tarvitseville perheille.