Ajankohtaista

Jouluilta innosti Pitsikaupungin joulun toimijat verkostoitumaan

Rauman kaupunki järjesti keskiviikkona 5.10. jouluillan Vanhan Rauman Tammelassa. Tilaisuuteen saapui lähes 40 Pitsikaupungin joulun toteutukseen osallistuvaa tai siitä kiinnostunutta toimijaa. Mukana oli muun muassa ohjelman järjestäjiä, esiintyjiä, yrittäjiä, yhteistyökumppaneita sekä yhdistysten ja seurojen edustajia.

Tilaisuuden aluksi matkailupäällikkö Irene Villanen kertoi lyhyesti Pitsikaupungin joulun tavoitteista ja tulevista toteutuksista sekä Ympärivuotisesti elinvoimainen Rauma -hankkeesta.

Avauspuheenvuoron jälkeen kuultiin tiiviit katsaukset Tammelan tonttumaasta, Lumen-valotaidetapahtumasta, Joulevangeeljum-musiikkinäytelmästä, Joultorista, Kauklaisten joulutapahtumasta, Rauman seurakunnan seimihaasteesta sekä joulukoristeiden kierrätys- ja kirppistapahtumista. Myös Karin koulun musiikkiluokkien, Purkki Aitan ja Rauman taitoluistelijoiden edustajat esittäytyivät.

Puheenvuorojen jälkeen toimijoilla oli mahdollisuus keskustella, verkostoitua ja suunnitella jouluisia yhteistyömahdollisuuksia. Myös Pitsikaupungin joulun visuaalinen ilmeen hyödyntäminen oli esillä.

– Tilaisuus onnistui erinomaisesti. Hienoa, että joulu kiinnostaa eri toimijoita. Verkostoituminen ja vuoropuhelu olivat illassa vahvasti läsnä. Kiitos kaikille osallistujille, Pitsikaupungin joulua tehdään yhdessä, Irene Villanen sanoo.

Rauma.fi/joulu-sivustolta löytyy ajankohtaista tietoa Pitsikaupungin joulusta sekä monipuolista materiaalia paikallisille toimijoille. Kaupungin sähköistä tapahtumakalenteria kannattaa käyttää aktiivisesti myös jouluisten tapahtumien markkinoinnissa. Joulutapahtumien aihepiiriksi tulee merkitä ’joulu’.

Tapahtumien ja tilaisuuksien järjestäjät sekä muut sisällöntuottajat voivat ilmoittaa järjestämänsä jouluisen tapahtuman, ohjelman tai näyttelyn mukaan Pitsikaupungin joulu -kokonaisuuteen sähköisellä lomakkeella sunnuntaihin 9.10. asti.