Ajankohtaista

Karin kampuksen vesikattotyöt ovat valmistumassa

Karin kampuksen kattotöitä elokuussa 2022.

Liikunta-, vapaa-aika- ja koulukeskus Karin kampuksen vesikattotyöt ovat valmistumassa. Katon puurakenteita asennetaan vielä uimahallin ja liikuntahallin yläpuolella. Rakennus on harjakorkeudessa, joten torninostureita puretaan parhaillaan.

– Kaikki yläpohjan ontelolaatat ja höyrynsulkukermi on saatu asennettua, rakennuttajainsinööri Juha Tuominen sanoo.

Julkisivuaiheiden teräsrungot ovat jo pääosin paikoillaan rakennuksen länsilaidalla uimahallin ikkunoiden edessä. Myös julkisivumuuraukset ovat edenneet musiikkiopiston länsilaitaa pitkin, ja seuraavaksi vuorossa on rappaus.

– Puujulkisivujen julkisivulaudoitus on aloitettu rakennuksen eteläpuolelta koulusiiven länsikulmalta. Ikkunoiden asennustyöt ovat siirtyneet kouluosalta musiikkiopiston tiloihin, Tuominen kertoo.

Ilmanvaihtokonehuoneisiin on nostettu jo toimitettuja koneiden osia.

Sisätiloihin nousee väliseiniä

Väliseinien muuraustyöt jatkuvat koulun rakennusosan yläkerroksissa sekä pesu- ja pukutiloissa. Levyseinien rakentaminen etenee kouluosassa kerroksittain alhaalta ylöspäin.

– Maalaus- ja tasoitetöitä tehdään seinien valmistumisen mukaan. Lisäksi vesieristys- ja laatoitustyöt on aloitettu koulun tiloissa. Myös pintalattioiden valutöitä jatketaan, Tuominen sanoo.

Uimahallissa valmistaudutaan mittavaan laatoitustyöhön

Uudessa uimahallissa asennetaan linjakaivoja, ja betonipintoja valmistellaan myöhemmin alkavaa suurta laatoitustyötä varten.

– Ilmanvaihto-, putki-, sprinkler- ja sähköasennustyöt seuraavat rakennustöitä. Vedenkäsittelytekniikan asennukset jatkuvat uimahallin teknisissä tiloissa, Tuominen kertoo.

Karin kampuksen rakennustyömaa elokuussa 2022. Karin kampuksen rakennustyömaa elokuussa 2022. Karin kampuksen ikkunoiden asennus. Karin kampuksen kattotöitä elokuussa 2022. Karin kampuksen sisätiloja elokuussa 2022.