Rauman kaupungin yrityspalvelut on ottanut käyttöön oman visuaalisen ilmeen. Business Rauma -ilme heijastaa vahvaa sitoutumista elinkeinoelämän tukemiseen. Lisäksi on julkaistu markkinointivideo, joka laajentaa ulkomaisten ja kotimaisten investoijien näkemystä kaupungin tarjoamista elinkeinoelämän mahdollisuuksista. Video on katsottavissa ja jaettavissa osoitteessa youtube.com/cityofrauma.

Business Rauma -ilme lisää yrityspalvelujen tunnistettavuutta sekä helpottaa ja selkeyttää viestintää ja markkinointia, kun Rauman mahdollisuuksia esitellään kotimaisille ja kansainvälisille sijoittujille.

Yrityspalvelujen visuaalisen ilmeen on toteuttanut Viestintäosakeyhtiö Bonde. Markkinointivideon on tehnyt Markkinointiosakeyhtiö i2.

– Haluamme kasvattaa alueen houkuttelevuutta uusille investoinneille. Kannustamme elinkeinoelämän edustajia hyödyntämään videota omiin tarpeisiinsa, kuten osaajien saamiseen ja oman liiketoiminnan esittelyn tueksi, kaupunkikehitysjohtaja Satu Saarinen sanoo.

Saarisen mukaan yrityspalvelut tiivistää entisestään yhteistyötä elinkeinoelämän kanssa alueen vetovoimaisuuden ja kasvun varmistamiseksi.

– Pyrimme aktiivisesti houkuttelemaan uusia investointeja kaupunkiin ja varmistamaan, että paikallinen elinkeinoelämä kasvaa. Olemme sitoutuneet kehittämään uudenlaista yrityspalvelumallia, joka tekee kaupungin yrityspalveluista entistä saavutettavampia ja elinkeinoelämän tarpeisiin paremmin vastaavia. Yhdessä voimme luoda vahvemman ja kestävämmän liike-elämän ekosysteemin, joka hyödyttää kaikkia osapuolia, Saarinen kertoo.

Rauman kaupunki on viimeisen parin vuoden aikana tiivistänyt yhteistyötä muun muassa Business Finlandin kanssa kansainvälisten sijoittujien houkuttelussa.

– Ensimmäiset yhteydenotot tapahtuvat yleensä Business Finlandin asiantuntijoiden tai yritysten konsulttien kautta. Yritysasiakkaalle toimitettujen sijoittumisehdotusten ulkoasulla on suuri merkitys asiasisällön lisäksi, yritysasiantuntija Mirja Kotiranta kertoo.

Yrityspalvelut ovat osa kaupungin elinkeinopalveluita – tavoitteena on tukea alueen yrityksiä ja elinkeinoelämää. Tarjolla on laaja valikoima palveluita sekä tukea liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun.