Rauman kaupunki järjestää kulttuuritalo Posellissa, osoitteessa Nortamonkatu 12, kaikille avoimen Kävellen enemmän -tapahtuman syyslomaviikon torstaina 26.10. klo 13. Tapahtumassa kerrotaan kestävästä luontoliikunnasta sekä Rauman houkuttelevista lähiluontokohteista maalla ja merellä.

Kävellen enemmän on osa kaupungin hyvinvointiohjelman toteutusta. Ohjelman tavoitteena on vahvistaa kuntalaisten, erityisesti lasten, nuorten ja lapsiperheiden, toimintakykyä, liikkumista ja mielen hyvinvointia.

Tilaisuudessa keskustellaan liikunnallisen elämäntavan hyödyistä sekä kävelyn edistämisen toiveista ja toimenpiteistä. Lisäksi kuullaan Raumanjoen meritaimenkannan vaelluskäyttäytymisestä sekä taimeniin liittyvän tutkimushankkeen kuulumisista.

Tapahtuman lopuksi on mahdollista osallistua Kanali ympär -kävelylenkille kaupungin johdon edustajien kanssa. Lenkki alkaa klo 15.15 kaupungintalon edustalta osoitteesta Kanalinranta 3. Lenkin pituus on noin 3,2 kilometriä, ja se kestää noin 45 minuuttia.

– Tavoitteemme on lisätä yhteisöllisyyttä, osallisuutta ja yhdenvertaisuutta, joten kutsumme kaikki mukaan Rauman yhteiselle Kanalin ympäri kävelylle. Rauman kaupunki vastaa näin presidentin liikkumishaasteeseen, hyvinvointipäällikkö Kristiina Kuusio sanoo.

Kävellen enemmän -tapahtuman mainos.