Ajankohtaista

Kuovi ja Työvis toimivat raumalaisten nuorten turvallisina kohtaamispaikkoina

Nuoriso-ohjaaja ja nuorisotyöntekijä Kuovilla

Raumalla sijaitsee kaksi nuorisotilaa, joissa raumalaiset nuoret voivat viettää aikaa rennosti ja turvallisesti. Kuovin nuorisotalo sijaitsee osoitteessa Kuovinkuja 4, ja Lapin työviksen löytää osoitteesta Hinnerjoentie 15.

– Nuorisotiloissa pelaillaan, kokkaillaan ja hengaillaan yhdessä. Lisäksi Kuovilta löytyy erillinen bänditila, mikäli musiikin tekeminen kiinnostaa. Osallistamme nuoria toiminnan suunnitteluun, nuoriso-ohjaaja Johannes Härkönen kertoo.

Kuovin nuorisotalo on avoinna maanantaisin klo 16–20.30, jolloin toiminta on suunnattu 7.-luokkalaisista 17-vuotiaille. Kuoville pääsee myös perjantaista lauantaihin klo 17–22. Lisäksi K17-iltoja pidetään tiistaisin klo 16–19. Työvis on avoinna keskiviikkoisin klo 14.30–20.

– Nuorisotilojen toiminta on suunnattu 5.-luokkalaisista 17-vuotiaille. Kuovin K17-illat on kohdennettu 17–28-vuotiaille nuorille aikuisille, Härkönen sanoo.

Jouluista ohjelmaa tulossa

Perjantaina 9.12. Kuovilla järjestetään Joulupaja, johon sisältyy muun muassa jouluista askartelua. Joulufiilistelyä sisältävä Jouluspesiaali pidetään Kuovilla maanantaina 19.12.

Työvis on ennen joulua viimeistä kertaa auki keskiviikkona 14.12. ja Kuovi perjantaina 19.12.

Lisätietoa nuorisotiloista, toiminnasta, eri ikäryhmille tarkoitetuista vuoroista ja tulevista teemailloista löytyy osoitteesta nuortenrauma.fi. Rauman nuorisopalveluja voi seurata myös Instagramissa @nuortenrauma.