Raumalaisten asevelvollisten kutsunnat alkavat Rauman kaupungintalolla keskiviikkona 11.10. klo 9. Tilaisuudet järjestetään 11.–13.10. kaupungintalon valtuustosalissa, osoitteessa Kanalinranta 3. Kutsuntapaikalla tulee ilmoittautua viimeistään 15 minuuttia aikaisemmin.

Kutsunnanalaisia ovat kaikki tänä vuonna 18 vuotta täyttäneet tai täyttävät miespuoliset Suomen kansalaiset, ja myös ne 19–29-vuotiaat, jotka eivät ole vielä hoitaneet kutsuntavelvollisuuttaan tai jotka on määrätty aikaisempien vuosien kutsunnoilla uudelleen tarkastettavaksi.

Kutsunnoissa kutsunnanalainen määrätään palvelukseen, jos tämä todetaan terveystarkastuksessa palvelukseen sopivaksi. Lääkäri määrittää palveluskelpoisuuden voimassa olevien lakien ja Puolustusvoiminen terveystarkastusohjeen pohjalta. Palvelus on mahdollista aloittaa kutsuntoja seuraavan kolmen vuoden tammikuun tai heinäkuun saapumiserissä.

Ota mukaan kutsuntoihin:

  • Ajokortti, passi tai poliisin myöntämä henkilöllisyystodistus
  • Lääkärintodistus mikäli terveydentilassasi on tapahtunut palveluskelpoisuuteen vaikuttavia muutoksia terveystarkastuksen jälkeen

www.intti.fi/kutsunnat