Ajankohtaista

Lyhytaikaishoidon yksikkö aloitti toimintansa Kaunisjärven hyvinvointikeskuksessa

Kaunisjärven hyvinvointikeskus.

Rauman ikääntyneiden palveluiden lyhytaikaishoidon yksikkö on muuttanut Marttilanmäen tiloista Kaunisjärven hyvinvointikeskukseen osoitteeseen Steniuksenkatu 4. Lyhytaikaishoidon yksikön toiminta käynnistyi uusissa tiloissa syyskuun alussa.

– Muutto on sujunut mukavasti. Muutamia kalusteita puuttuu vielä, ja toimintaa käynnistellään vaiheittain. Asiakkaat ovat jo päässeet asettautumaan uuteen ympäristöön, palveluesimies Elina Hautamäki kertoo.

Lyhytaikaishoidon yksikkö palvelee yli 65-vuotiaita ikääntyneitä, jotka tarvitsevat tilapäisesti ympärivuorokautista hoitoa. Hyvinvointikeskuksessa on yhteensä 57 lyhytaikaishoidon asiakaspaikkaa – kolmannessa kerroksessa 27 ja neljännessä kerroksessa 30.

Kaunisjärven hyvinvointikeskukseen sijoittuvat lisäksi ikääntyneiden hyvinvointia ja terveyttä edistävät palvelut, palveluohjaus ja arviointi, omaishoidon palvelut, geriatrinen poliklinikka, lääkäri-hoitajavastaanotto, kotihoidon palvelut ja kuntoutuspalvelut. Lisäksi rakennuksessa on tilat muun muassa päivätoimintaa, Palvelutoria, vapaaehtoistyötä ja tapahtumia varten.