Puolustusvoimien valtakunnallinen Marssi seitsemään ihmeeseen -kiertue rantautuu Raumalle tiistaina 22.8. Kivikylän Areenalla nähdään klo 19 alkaen ennennäkemätön spektaakkeli, joka yhdistelee sotilasmusiikkia ja pelimaailmaa. Liput ovat myynnissä Ticketmaster-palvelussa.

Näyttävä musiikkiseikkailu etenee yli 300 soittajan voimin. Kokonaisuudessa yhdistyvät kuviomarssi, soittokunnat ja musikaalimaailma. Esiintyjät täyttävät jäähallin areenan ja pelimaailman visuaalisuus luodaan isojen screenien avulla. Vaikuttavaa esitystä tukee siihen sävelletty ja sanoitettu musiikki.

Laulajina ja näyttelijöinä nähdään nuoria ja taitavia esiintyjiä Tampereen Ammattikorkeakoulun musiikin tutkinto-ohjelmasta. Päärooleissa loistavat Kaisa Leppänen ja Tuuli Paju.

Spektaakkelissa ovat mukana kaikki Puolustusvoimien soittokunnat eli Kaartin soittokunta, Laivaston soittokunta, Rakuunasoittokunta, Lapin sotilassoittokunta, Puolustusvoimien varusmiessoittokunta ja Ilmavoimien big band. Lisäksi oman kuviomarssin esittävät Rauman Poikasoittokunta sekä Haminan ja Kotkan seudun puhallinorkesteri vuorotellen eri näytöksissä.

Esityksen ovat käsikirjoittaneet Samuel Harjanne, Jack Johansson ja Petrus Kähkönen. Ohjauksesta vastaavat Harjanne ja Kähkönen.

Kiertue starttaa Raumalta, ja seuraavat esitykset pidetään Vaasassa, Oulussa, Kuopiossa, Joensuussa, Mikkelissä ja Helsingissä. Puolustusvoimat järjestää esityspaikkakunnilla koululaisnäytökset alueen kouluille ja ryhmien opettajille.

Lisätietoa Marssi seitsemään ihmeeseen -kiertueesta löytyy osoitteesta konserttikalenteri.puolustusvoimat.fi/marssi-seitsemaan-ihmeeseen.

Rauman kaupunki on yksi tapahtuman yhteistyökumppaneista.