Ajankohtaista

Meriraumantien uudistettuja vuokra-asuntoja on vielä vapaana

Meriraumantie 15, julkisivu.

Meriraumantie 13:n ja 15:n vuokra-asuntoihin on tehty mittavat peruskorjaukset vuosina 2020–2022. Erikokoisia asuntoja on tällä hetkellä vapaana noin 30. Asuntohakemuksen tekeminen onnistuu helposti osoitteessa rauma.fi/asunnot.

Rauman kaupungin isännöitsijä Mika Osmonen toivoo, että viihtyisät ja siistit asunnot täyttyisivät pian uusista asukkaista.

– Kaikki pinnat ja kalusteet on uusittu sekä parvekkeet lasitettu. Asunnoissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto ja taloyhtiölaajakaista. Myös lemmikit on sallittu.

Vuokrat vaihtelevat asunnon koosta riippuen 430 eurosta 800 euroon. Sähkö ja vesi eivät sisälly vuokraan. Kiinteistöt kuuluvat kaukolämmön piiriin.

– Talossa 13 A–C-rappujen hissit ovat esteettömät. Kaikilla kiinteistön parkkipaikoilla on myös sähköauton latausmahdollisuus, Osmonen lisää.

Paikallisliikenne kulkee Meriraumantien kautta päivittäin, joten meren tuntumassa sijaitsevasta kaupunginosasta pääsee kätevästi kulkemaan myös keskustaan.

– Asuinalue on viimeisten vuosien aikana muuttunut edukseen. Kiinteistöjen mittavasta peruskorjauksesta huolimatta vuokrataso on saatu pidettyä selvästi kaupungin keskusta-aluetta edullisempana, Osmonen kertoo.