Ajankohtaista

Nuorten luonto- ja ilmastoryhmä aloittaa toimintansa 12.9.

Nuoria kävelemässä metsässä reput selässä.

Rauman kaupungin nuorisopalvelut järjestää 13–17-vuotiaille suunnatun luonto- ja ilmastoryhmän tiistaista 12.9. alkaen. Ryhmä kokoontuu joka toinen viikko klo 16–18 Kuovin nuorisotalon kokoustilassa osoitteessa Kuovinkuja 4.

Luonto- ja ilmastoryhmässä harjoitellaan retkeilytaitoja lähiluonnossa, perehdytään paikallisiin ja globaaleihin luonnonsuojelun teemoihin sekä edistetään kestäviä elämäntapoja.

– Teemme monipuolisesti yhteistyötä eri yhdistysten ja asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi suunnittelemme ja järjestämme kaikille nuorille avoimia tapahtumia, kuten retkiä ja kiinnostavia kutsuvierastilaisuuksia, nuoriso-ohjaaja Jonna Soininen kertoo.

Toiminta on maksutonta, eikä se vaadi aiempaa kokemusta. Ryhmään tulee ilmoittautua 1.9. mennessä sähköisellä lomakkeella, joka löytyy Nuorten Rauman sivuilta osoitteesta nuortenrauma.fi/ryhmat. Vapaita paikkoja voi kysellä myös ryhmän alkamisen jälkeen.

Lisätietoja luonto- ja ilmastoryhmästä saa osallisuus- ja vaikuttamistyön nuoriso-ohjaaja Jonna Soiniselta, puh. 044 403 6327. Ryhmän toimintaa voi myös seurata Instagramissa @luontojailmasto_rauma.