Otanlahden paviljonki.
Otanlahden paviljonki urheilukentän puolelta.

Rauman Otanlahden paviljongin julkisivu ja ikkunat remontoidaan ja rakennukselle etsitään kilpailutuksella uusi toimija. Tarkoitus on saada paviljonki uuteen käyttöön nykyisen varastokäytön sijaan. Paviljonkiin liittyvä markkinavuoropuhelu pidetään keskiviikkona 14.8. Otanlahdessa klo 13.

Ilmoitus on nähtävissä Cloudia Tarjouspalvelussa. Tarjouspalvelun kautta voi esittää etukäteen kysymyksiä, joihin vastataan itse tilaisuudessa. Tilaisuuteen toivotaan ilmoittautumisia etukäteen tarjouspalvelussa ohjeistetulla tavalla.

Markkinavuoropuhelulla kartoitetaan toimijakentän ajatuksia ja kylvetään siemeniä rakennuksen uudesta käyttötarkoituksesta ja toiminnasta. Rakennuksen sijainnilla ja historialla on edellytykset tarjota erinomaiset puitteet uudenlaiselle kaupunkilaisten ja turistien vetonaulalle.

Paviljongin remontissa on tarkoitus ottaa huomioon tulevan toimijan toiveet ja tarpeet. Rauman Urheilijoiden rakentama, myöhäisjugendvaikutteinen paviljonki on valmistunut kesällä 1916 ja sitä on laajennettu edelleen vuonna 1917. Rakennusta käytettiin aikanaan pukeutumistilana, välinevarastona sekä sisäliikuntatilana. Siellä harrastettiin muun muassa nyrkkeilyä, voimistelua, painia ja painonnostoa. Talossa pidettiin myös kursseja, juhlia ja tansseja. Siinä on toiminut aiemmin myös ravintola ja kahvila.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä