Ajankohtaista

Palvelupiste Pyyrmanissa ja International House Raumassa vietetään kuntalaisten infoviikkoa 20.–24.11.

Palvelupiste Pyyrman sisäänkäynti.

Rauman kaupungin palvelupiste Pyyrman ja International House Rauma järjestävät pop-up-infotapahtumia 20.–24.11. Viikon jokaisena arkipäivänä on luvassa tietopaketteja eri aiheista klo 10–13 Pyyrmanin tiloissa osoitteessa Valtakatu 2 A.

Luvassa on tietoa muun muassa poliisin sähköisistä palveluista, kaupungin palveluista, kierrätyksestä, uudesta rakennuslaista ja joukkoliikenteestä.

Pyyrmanin ja International House Rauman henkilökunnan lisäksi paikalla ovat kunkin aiheen asiantuntijat. Infoa on saatavissa myös englannin kielellä.

Päiväkohtaiset aiheet

  • Maanantai 20.11., Lounais-Suomen poliisilaitoksen sähköiset palvelut, esimerkiksi rikosilmoituksen tekeminen. Ohjausta ja neuvontaa.
  • Tiistai 21.11., Rauman kansalaisopisto ja kaupungin liikuntapalvelut. Infoa kansalaisopiston kursseista sekä harrastus- ja liikkumismahdollisuuksista Raumalla.
  • Keskiviikko 22.11., Rauman seudun jätehuoltolaitos. Asiaa kompostointi-ilmoituksesta kierrätykseen.
  • Torstai 23.11., rakennusvalvonta. Uuden rakennuslain tuomat muutokset ja muu rakentamiseen liittyvä neuvonta. Paikalla rakennustarkastaja Timo Heinilä.
  • Perjantai 24.11., joukkoliikenne Rauman Gyyt ja Seutu+. Paikalla joukkoliikennesuunnittelija Mikael Saive.

– Infoviikko tarjoaa kaupunkilaisille loistavan tilaisuuden keskustella asiantuntijoiden kanssa, kuulla kaupungin palveluista sekä antaa palautetta. Kaikki raumalaiset ovat tervetulleita poikkeamaan, asiakaspalvelukoordinaattori Mari Soilukari sanoo.