Ajankohtaista

Perinteisiä Lapin Löylypäiviä vietetään 4.–6.8.

Löylypäivät yleisöä

Vuosittain elokuun ensimmäisenä viikonloppuna juhlittavia Lapin Löylypäiviä vietetään tänä kesänä 4.–6.8. Löylypäivillä on luvassa monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille eri puolilla Lappia.

– Viikonlopun aikana voi muun muassa tutustua Lapin kotiseutumuseoon, vierailla pihakirpputoreilla ja kahviloissa sekä kuunnella musiikkiesityksiä, Vireä Lappi ry:n Suvi Lamminen sanoo.

Lauantaina 5.8. klo 13–16 on luvassa koko perheelle suunnattu Patolammen partaalla -tapahtuma osoitteessa Kirkkotie 4. Tapahtumassa on eri toimijoiden järjestämää ohjelmaa, musiikkia sekä myyntikojuja. Maksuton Ti-Ti Nalle -konsertti kuullaan klo 14 ja Lapin VPK:n soittokunnan esitys klo 15.

Lauantai-illan päättää Löylyfestarit. Pikniktyylinen ulkoilmakonsertti järjestetään klo 16–22 Patolammen rannalla. Konserttiin on vapaa pääsy.

– Perjantain ja lauantain aikana Lapin VPK:n Konkarit herättävät henkiin Luovion kahvilan. Tarjolla on muun muassa kahvia, leivonnaisia ja niin kutsuttu korvapuusti sinapilla. Kahvila on avoinna perjantaina klo 15–20 ja lauantaina klo 9–20, Lamminen kertoo.

Sunnuntaina 6.8. on luvassa muun muassa Lapin Salaman järjestämä Löylypäivät Open 1 -tapahtuma eli Lappi DiscGolfParkin avajaiskilpailu klo 14 alkaen.

Lapin Löylypäivien ohjelmaa ovat järjestämässä Vireä Lappi ry sekä monet paikalliset yhdistykset, yritykset ja yksityishenkilöt.

Lisätietoja tapahtumasta sekä tarkempi ohjelma löytyvät Lapin Löylypäivien Facebook-sivuilta.