Ajankohtaista

Pitsikaupungin joulun kokonaisuudesta kerätään palautetta 15.1. asti

Lapset ja lumiukko Tammelan tonttumaassa.

Pitsikaupungin joulun kokonaisuudesta ja toteutuksista kerätään palautetta ja kehitysehdotuksia sähköisen kyselyn avulla 2.–15.1.2023. Kyselyn linkki löytyy osoitteesta www.pitsikaupunginjoulu.fi.

Raumalla järjestettiin jouluista ohjelmaa 25.11.2022 alkaen. Joulunajan ohjelma päättyy, kun Lumen-valotaidetapahtuman valot sammuvat 7.1.2023 klo 22.

– Jouluun on mahtunut paljon elämyksiä, ohjelmaa ja iloista tekemistä. Vielä tämän viikon lauantaihin asti saamme nauttia Lumen-valotaidetapahtumasta. Kannustan jokaista vastaamaan Pitsikaupungin joulun palautekyselyyn, sillä nyt on mahdollisuus vaikuttaa ja kertoa omista ajatuksistaan, matkailupäällikkö Irene Villanen kertoo.

Tiiviissä palautekyselyssä pääsee muun muassa antamaan Pitsikaupungin joululle arvosanan, kertomaan mikä oli parasta ja mitä pitäisi kehittää sekä ideoimaan uutta. Lisäksi vastaajat voivat listata tapahtumat ja kohteet, joissa kävivät joulunaikaan. Kyselyssä voi esittää myös ehdotuksia ympärivuotisuuden lisäämiseksi.

– Olemme kiinnostuneita kuulemaan ohjelman ja tapahtumien järjestäjien kokemuksia. Myös uusia ideoita otetaan ilolla vastaan. Kaikki palaute on kokonaisuuden kehittämisen kannalta äärimmäisen arvokasta, Villanen sanoo.

Rauman kaupunki käynnisti vuonna 2021 Raumasta joulukaupunki -hankkeen. Tavoitteena on lisätä Rauman näkyvyyttä, tunnettuutta ja viihtyisyyttä sekä houkutella kaupunkiin ympärivuotisesti lisää vierailijoita.

– Tänä jouluna on koettu elämyksiä ja onnistumisia, joista kiitos kuuluu jokaiselle osallistujalle ja kävijälle. Tästä on hyvä jatkaa Pitsikaupungin joulun rakentamista, Villanen hehkuttaa.