Ajankohtaista

Pitsikaupungin joulun tonttuhaaste starttaa jälleen 24.11.

Joulukalenteri-ikkunan rekvisiittaa

Pitsikaupungin joulun tontut kannustavat kaikkia kaupunkilaisia, yhdistyksiä, toimijoita ja kyliä osallistumaan tänäkin vuonna hyvän mielen tonttuhaasteeseen 24.11.–24.12. Haasteen ideana on koristella ikkunat, pihat ja portinpielet erilaisilla tontuilla ja tuottaa iloista joulumieltä sekä itselle että ohikulkijoille.

– Toteutuksissa saa käyttää mielikuvitusta ja hyödyntää erilaisia koristeita. Haasteeseen voi osallistua itselleen sopivalla tavalla. Viime vuonna saimme ihailla lukuisia erilaisia tonttuja ympäri Raumaa, joten toivottavasti tällä kertaa vielä useampi lähtee mukaan. Olemme todella iloisia siitä, että Pitsikaupungin joulusta on tullut koko kaupungin yhteinen juttu, matkailupäällikkö Irene Villanen sanoo.

Tonttuhaasteeseen liittyviä kuvia voi jakaa Instagramissa aihetunnisteilla #tonttuhaasterauma ja #pitsikaupunginjoulu. Myös @VisitRauma kannattaa merkitä julkaisuun, jotta kuvia voidaan jakaa Instagram-tilin tarinaosiossa.

– Tonttuiluun voi hakea inspiraatiota Pitsikaupungin joulun tarinasta, joka löytyy osoitteesta pitsikaupunginjoulu.fi, Villanen vinkkaa.

Lisätietoa Pitsikaupungin joulusta ja lukuisista tapahtumista