Pohjoiskehän kouluun haetaan hallinnollista rehtoria toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.1.2023 alkaen. Hakemukset tulee lähettää Kuntarekry-palvelun kautta 27.10. klo 15 mennessä.

Hallinnollinen rehtori johtaa koulun toimintaa. Hän vastaa myös koulun taloudesta, henkilöstöhallinnosta, opetussuunnitelmasta, työjärjestyksestä, turvallisuudesta, sisäisestä ja ulkoisesta verkostoitumisesta sekä viestinnästä. Hallinnollisen rehtorin työparina toimii pedagoginen rehtori.

– Työ tarjoaa monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuksia koulun kehittämiseen. Pohjoiskehän koulun toimintakulttuuriin kuuluu yleis- ja erityisopetuksen tiivis yhteistyö sekä integraation toteuttaminen oppilaan omien edellytysten mukaan, opetus- ja nuorisojohtaja Hanna Viljanen-Lehto kertoo.

– Koulun nykyinen hallinnollinen rehtori Jukka Raiskinmäki on saanut rehtorin viran Kuopiosta, josta hän saapui vuonna 2019 Raumalle käynnistämään Pohjoiskehän koulun toimintaa. Toivotamme Jukalle menestystä uuteen, mutta tuttuun koulumaailmaan, Viljanen-Lehto lisää.