Juttua muokattu 28.5. klo 8:20:

Vesijohto saatiin korjattua yöllä noin klo 2.30 ja risteys saadaan auki liikenteelle aamuun mennessä tai aamun aikana.

Vesijohdon korjaustyö on saattanut aiheuttaa lähiympäristössä vesijohtoveden värjäytymistä, Rauman Vesi huuhtelee runkolinjoja ja asukkaat saavat talojohtonsa puhtaaksi juoksuttamalla vettä niin kauan kunnes vesi on kirkasta.

Mikäli vesi ei kohtuullisella juoksutuksella kirkastu, pyydetään asukkaita ottamaan yhteyttä Rauman Veden 24/7 vikapäivystysnumeroon 02 822 0522

Otan alueella Rauhankadun ja Osmonkadun risteyksessä korjataan parhaillaan vesijohtovuotoa. Korjaustyöt ovat edenneet niin, että risteysalueen liikenne joudutaan katkaisemaan kokonaan.

Kaikille kiinteistöille pääsee risteysalueen liikenteen katkaisemisesta huolimatta kunkin katuosuuden vastakkaisesta suunnasta, mutta risteyksen läpiajo on estynyt sekä Rauhankadun että Osmonkadun suuntaisesti.

Tilanteen kestoa ei pystytä varmuudella sanomaan, mutta aamuun mennessä risteysalue on taas ainakin osittain auki niin, että henkilöautoilla pääsee ajamaan Rauhankadun pohjoisen puoleista kaistaa. Rauhankadun etelän puoleinen kaista saattaa aamulla olla vielä poikki Osmonkadun suuntaan.

Gyytin linja-autot kulkevat liikennejärjestelyiden ajan Saaristokadun kautta.