Ajankohtaista

Rauma on mukana Talviliikkuja-kampanjassa 10.1.-31.3.

Lapsia hiihtoladulla meren jäällä Kaskisten eteläpuolella

Rauma on mukana Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu LiikU ry:n Talviliikkuja-kampanjassa, jossa kerätään kirjauksia eri ulkoliikuntalajeista talven aikana. Kirjauksia voi tehdä 10.1.–31.3. hiihdosta, kävelystä, sauvakävelystä, juoksusta, lumikenkäilystä, potkukelkkailusta, luistelusta, retkiluistelusta, pyöräilystä ja soveltavasta liikunnasta. Rauma on mukana kuntakisan yli 10 000 asukkaan kuntien sarjassa.

Kuntalaiset voivat osallistua kampanjaan omien kilometritavoitteidensa mukaan. Kirjaukset tehdään mobiilisovelluksella tai paperisen kirjauskortin avulla. Liikkuen läpi vuoden –mobiilisovelluksen voi ladata Google Play tai App Store mobiilikaupoista tai se löytyy myös nettiversiona osoitteesta https://liikkuen.fi/liikkuen-lapi-vuoden.  Henkilöt, jotka ovat käyttäneet aikaisemmin Talviliikkuja- tai Haastepyöräily-sovelluksia, saavat vanhalla koodilla tietonsa uuteen sovellukseen.  Paperisen kirjauskortin voi noutaa palvelupiste Pyyrmanista tai Rauman uimahallista. Kortti tulee palauttaa noutopaikkaan 26.3. mennessä.

Tarkemmat tiedot kampanjasta ja kirjausohjeet löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/talviliikkuja.

Talviliikkuja -kampanja järjestetään yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntatoimien kanssa. LiikU ja kunnat arpovat kaikkien osallistujien kesken palkintoja, joista ilmoitetaan voittajille erikseen.