Rauman kaupunki on mukana Kestävän kehityksen viikossa 25.9.–1.10. Kaupunkilaisille järjestetään kaksi avointa ja maksutonta tilaisuutta, joissa jaetaan muun muassa energiansäästövinkkejä ja opetellaan kompostointia. Myös kierrätyskoutseja pääsee tapaamaan palvelupiste Pyyrmanissa.

Kotitalouden energiailta 26.9.

Kotitalouden energiailta pidetään tiistaina 26.9. klo 17.30–20 Rauman Lyseon lukiolla osoitteessa Urheilukatu 22. Tilaisuudessa käydään läpi energiansäästövinkkejä tulevalle lämmityskaudelle.

Energiaillan järjestävät yhteistyössä Rauman kansalaisopisto ja Energianeuvonta Satakunnassa ja Ilmastoviisas kunta ja pk-yritys -hankkeet.

Komposti- ja kierrätysilta 28.9.

Anttilan-Voiluodon kyläyhdistys järjestää torstaina 28.9. klo 18–19.30 komposti- ja kierrätysillan osoitteessa Anttilantie 3.

Illan aikana opetellaan kompostointia sekä kotitalouksien jätteiden kierrätystä asiantuntijan opastuksella.

Kierrätyskoutsit tavattavissa

Rauman seudun jätehuoltolaitoksen kierrätyskoutsit ovat tavattavissa tiistaina 26.9. klo 12–17 ja perjantaina 29.9. klo 12–15 palvelupiste Pyyrmanissa osoitteessa Valtakatu 2A. Kierrätyskoutsit neuvovat mielellään erilaisissa jätehuoltoon liittyvissä kysymyksissä.

kestavankehityksenviikko.fi