Vanha Rauma on ehdolla vuoden kotimaiseksi matkailukohteeksi Finnish Travel Gala 2023 -palkintogaalassa. Lisäksi raumalaiset hotellit Kalliohovi ja Raumanlinna ovat ehdolla gaalan Vuoden majoitusliike -kategoriassa.

Finnish Travel Gala on vuosittainen palkintogaalaa, jossa palkitaan vuoden matkailutekoja ja -ilmiöitä. Gaala järjestetään marraskuussa. Voittajat valitaan yleisöäänestyksellä. Äänestys on auki 31.8. saakka osoitteessa http://www.finnishtravelgala.fi/Voittajan-aanestys.

Ehdokkuudet tulivat iloisena yllätyksenä Rauman matkailupäällikkö Irene Villaselle sekä matkailuneuvoja Johanna Sainiolle.

– Finnish Travel Galaan on saanut kesän alussa kuka tahansa ehdottaa kohteita ehdolle. Mahtavaa, että ihmiset ovat aktiivisesti ehdottaneet paikallisia kohteita. On todella hienoa saada raumalaisedustus useampaan kategoriaan, Villanen ja Sainio iloitsevat.

Palkintogaalassa jaetaan palkintoja yhdeksässä eri kategoriassa, joita ovat Vuoden kotimainen vierailukohde/nähtävyys ja Vuoden majoitusliike -kategorioiden lisäksi muun muassa Vuoden matkatoimisto/matkanjärjestäjä, Vuoden kuljetusyhtiö, Vuoden matkailuinnovaatio sekä Vuoden matkailuvaikuttaja. Kaikki kategoriat sekä ehdokkaat löytyvät Finnish Travel Galan nettisivulta http://www.finnishtravelgala.fi/. Sivuilta löytyy myös lisätietoa äänestyksestä ja voittajan valinnasta.

– Nyt kaikki reippaasti äänestämään raumalaiset suosikkimme voittoon, Sainio kannustaa.