Ajankohtaista

Raumalaisille eläkeläisille tarjotaan lippuja Minä, Sinatra -musikaaliin alennettuun hintaan

Itsenäisyyspäivän tilaisuus Rauma-salissa, kuva yleisöstä.

Ikäihmisten neuvosto tarjoaa yli 65-vuotiaille liput Rauman teatterin Minä, Sinatra -esitykseen alennettuun hintaan. Kymmenen euroa maksava lippu sisältää väliaikatarjoilun, ja se käy 1.4. klo 14 näytökseen. Avustajat pääsevät esitykseen maksutta. Liput ovat myynnissä palvelupiste Pyyrmanissa osoitteessa Valtakatu 2 A maanantaista 6.2. alkaen.

Frank Sinatran värikkäästä elämästä kertova näyttämökonsertti esitetään 433-paikkaisessa Rauma-salissa osoitteessa Satamakatu 26. Näytös on varattu kokonaisuudessaan ikäihmisille.

– Uskon, että Sinatra-musikaali otetaan ilolla vastaan. Haluan rohkaista ikäihmisiä lähtemään mukaan ja kokemaan uusia elämyksiä, tapaamaan ystäviä ja virkistymään, ikäihmisten neuvoston puheenjohtaja Leea Hiltunen kertoo.

Hiltusen mukaan yhteisöllisyydellä, yhdessäololla ja kohtaamisilla on erityinen merkitys ikäihmisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseksi.

– Haluamme ohjelmallisia tilaisuuksia järjestämällä tuoda esiin ikäihmisen elämän merkityksellisyyttä ja tarpeita. Tiedostamme kulttuurin vaikutukset ja merkityksen hyvinvointiin, Hiltunen sanoo.

Ikäihmisten neuvosto on kaupunkien lakisääteistä toimintaa. Sen tehtävänä on suunnitella ja arvioida iäkkäiden henkilöiden kokonaisvaltaista hyvinvointia ja palvelujen toteutumista. Ikäihmisten neuvosto on ottanut kantaa muun muassa Karin kampuksen ja julkisen liikenteen suunnitteluun.

Neuvoston järjestämien tapahtumien ja tilaisuuksien tavoite on nostaa esille ikäihmisten arvostusta ja merkitystä Raumalla. Neuvostoon kuuluu edustajia eri eläkeläisjärjestöistä, ja se kokoontuu vähintään neljä kertaa vuodessa.