Ajankohtaista

Raumalaisten yrittäjien aamukahvitilaisuudet starttaavat 13.9.

Kahvikuppeja ihmisten käsissä.

Rauman kaupunki järjestää tiistaina 13.9. klo 8–10 maksuttoman aamukahvitilaisuuden paikallisille yrittäjille. Jatkossa tapaamisia pidetään kerran kuussa.

– Ensimmäisen tilaisuuden teemana on kaavoitus ja rakennusvalvonta. Kaupungin kaavoitusjohtaja Juha Eskolin ja rakennustarkastaja Timo Heinilä kertovat aiheista sekä vastaavat mielellään kysymyksiin, kaupunkikehityskoordinaattori Camilla Pihlman kertoo.

Ohjelma alkaa klo 8 Rauma-salin kahviossa osoitteessa Satamakatu 26. Tarjolla on myös pientä purtavaa. Klo 8–9 käsitellään teemaa, ja klo 9–10 on vuorossa vapaata keskustelua sekä verkostoitumista. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua viimeistään tiistaina 6.9.

Tulevissa tapaamisissa paneudutaan muun muassa hankintoihin, rekrytointeihin ja oppilaitosyhteistyöhön. Aamukahvitilaisuuksissa jaetaan tietoa myös ajankohtaisista asioista ja tapahtumista.

– Tarjoamme yrittäjille mahdollisuuden jakaa omia näkemyksiään ja kokemuksiaan sekä vaikuttaa päätöksenteossa oleviin asioihin. Aamukahvien lomassa pääsee verkostoitumaan, vaihtamaan kuulumisia sekä ideoimaan uutta, kaupunkikehitysjohtaja Satu Saarinen sanoo.