Yhteiskunnallisten yritysten toimintaedellytysten parantaminen -koordinaatiohanke järjestää lokakuussa 2023 kolme hankesparrauksen työpajaa Raumalla. Työpajat järjestetään palvelupiste Pyyrmanin tiloissa torstaina 5.10., torstaina 19.10. ja tiistaina 31.10. Työpajat järjestää Valo-Valmennusyhdistys yhteistyössä Rauman kaupungin kanssa.

Työpajat on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat kehittämässä ihmisten hyvinvointia, terveyttä ja osallisuutta tukevaa palvelua, tai ympäristön kestävyyttä vahvistavaa tuotetta tai toimintamallia, ja kaipaavat tukea idean kehittämiseen tai kumppanuuksien löytämiseen.

– Onko sinulla näkemys ihmisten tai ympäristön hyvinvoinnin parantamiseksi, mutta et tiedä, miten viedä ideaa eteenpäin? Kolmen työpajan sarjassa saat kirkastettua hankeideaasi, saat kartoitettua alueen ekosysteemiä ja potentiaalisia yhteistyökumppaneita, koordinaattori Annariina Kiponoja kertoo.

– Työpajojen jälkeen tiedät mitä kirjoittaa rahoitushakemukseen ja osaat suunnitella hankkeen vaikuttavuusarviointia. Avarrat myös ymmärrystäsi sosiaalisista innovaatioista ja yhteiskunnallisesta yritystoiminnasta ja laajennat verkostojasi, Kiponoja jatkaa.

Ilmoittautuminen osoitteessa https://yyo.fi/ajankohtaista/sosiaalisten-innovaatioiden-hanketyopajat-raumalla-lokakuussa/

Paikkoja on rajoitetusti.