Ajankohtaista

Raumalla järjestetään Uudenvuodenjuoksu 31.12.

Rauman kaupunki järjestää yhteistyössä paikallisten urheiluseurojen kanssa Uudenvuodenjuoksu-tapahtuman uudenvuodenaattona 31.12. Kanalin rantaa ja Vanhan Rauman katuja kulkevan reitin pituus on viisi kilometriä. Juoksutapahtuman kisakeskus ja huoltopaikka sijaitsevat Rauman uimahallissa osoitteessa Hankkarintie 8.

– Kuntosarja starttaa omaan tahtiin uimahallilta klo 17 alkaen. Kilpailulliset sarjat alkavat Äijänsuon jalkapallostadionilta yhteislähdöllä klo 18. Juoksun maali sijaitsee uimahallilla, liikuntakoordinaattori Kimmo Kouru kertoo.

Osallistumismaksu on 20 euroa, johon sisältyy sauna- ja uintimahdollisuus uimahallissa juoksun jälkeen.

Kilpailusarjojen kolmelle nopeimmalle jaetaan palkinnot maalissa. Luvassa on myös arvontapalkintoja, sekä osallistumispalkinnot ennakkoon ilmoittautuneille. Myös uimahallin kahvila palvelee osallistujia.

Uudenvuodenjuoksuun voi ilmoittautua ennakkoon ostamalla lipun 27.12. mennessä Rauman kaupungin verkkokaupasta osoitteesta https://verkkokauppa.rauma.fi/tuote/vanhan-rauman-uudenvuodenjuoksu/. Osallistua voi myös ilmoittautumalla paikan päällä ennen lähtöä.

Lisätietoja tapahtumasta saa liikuntakoordinaattori Kimmo Kourulta, puh. 040 1809 785.

Uudenvuodenjuoksun reitti 2023.