Ajankohtaista

Rauman Gyytin reitit, pysäkit ja aikataulut löytyvät sähköisestä opas.matka.fi-palvelusta

Paikallisliikenteen linja-auto Rauman keskustassa.

Rauman Gyytin linja-autoreitit, aikataulut ja pysäkit löytyvät sähköisestä opas.matka.fi-palvelusta. Palvelua voi käyttää myös osoitteessa www.rauma.fi/rauman-gyyt. Sivuilta löytyvään upotukseen voi kirjoittaa haluamansa lähtöpaikan ja määränpään, joiden perusteella palvelu ehdottaa pysäkkejä, bussilinjoja ja aikatauluja.

Palvelu antaa myös arvion siitä, kuinka kauan lähimmälle pysäkille kävely kestää sekä useamman ehdotuksen eri reittivaihtoehdoista, jos sellaisia on saatavilla.

Alennuskampanja käynnissä tammikuun loppuun

Raumalaisia houkutellaan kokeilemaan Rauman Gyytiä alennuskampanjalla, joka on käynnissä vielä tammikuun loppuun saakka. Kampanjan aikana 30 vuorokauden kausilipputuotteet ovat saatavilla palvelupiste Pyyrmanista 50 prosentin alennuksella. Kampanjan aikaan aikuisten kausilippu maksaa 19 € ja lasten, opiskelijoiden ja senioreiden lippu 14 €. Lipun lisäksi matkakortti maksaa 7 €.

Matkakortin voi ladata myös verkkokaupasta https://osteri2.pusatec.fi/rauman-joukkoliikenne, mutta kampanja-alennuksen saa vain Pyyrmanista.

Lisätiedot lipuista, matkustajaryhmistä ja myyntipisteistä löytyy osoitteesta www.rauma.fi/rauman-gyyt-liput.

Rauman Gyytissä matkustavat maksutta alle 7-vuotiaat lapset, sotaveteraanit, lastenvaunujen kanssa kulkevat, rollaattorin tai pyörätuolissa avulla kulkevat avustajineen, EU:n vammaiskortin haltijat avustajineen sekä lemmikit.