Rauman Kanalin rantaan Tarvontorin tontille pystytetään syksyyn asti käyttäjiä palveleva Exel Multisport -ulkopelialusta ja Swerink-ulkopelikaukalo. Kahdeksan metriä leveä ja 18 metriä pitkä kenttä asennetaan paikoilleen viikon 24 lopulla. Lisäksi kentän reunoille tuodaan siirrettävät katsomopenkit.

Ulkopelialusta, kaukalo ja maalit saadaan Raumalle lainaan Suomen Salibandyliitolta ja kaupunki vastaa kentän pohjan valmistelusta.

Kenttä on kaikkien halukkaiden vapaassa käytössä. Palvelupiste Pyyrmaniin tulee kentän käyttöajaksi lainattavaksi salibandymailoja- ja palloja.

Kaukalossa on näkyvillä Raumalla ja Turussa lokakuussa pelattavan Euro Floorball Tourin tapahtumailme. EFT-salibandyturnaukseen osallistuvat Suomen, Ruotsin, Sveitsin ja Tšekin miesten ja U19-miesten maajoukkueet. Ennen salibandymiesten MM-kisoja pelattavan harjoitusturnauksen pelejä pelataan Raumalla Kivikylän Areenalla ja Karin kampuksella 19.–20.10. Turnauksen aikana lauantaina 19.10. pelataan Kivikylän Areenalla myös yksi Rauman SalBan Inssi-Divarin ottelu.