Rauman kansalaisopiston syyslukukausi käynnistyy. Koko lukuvuoden kurssit starttaavat heti, mutta monia kursseja alkaa myös pitkin syksyä. Tutustu kurssitarjontaan ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa uusi.opistopalvelut.fi/rauma.

Kansalaisopiston ilmoittautumissivut ovat hieman erinäköiset kuin ennen. Sivujen ilmettä on selkeytetty ja hakutoiminnot ovat monipuolisemmat. Tervetullut uudistus on myös se, että ilmoittautua voi nyt myös älypuhelimella.

Kurssikirjo on tuttuun tapaan laaja. Kestosuosikit, kuten keramiikka ja jooga, jatkuvat entiseen tapaan. Uutuuksia ovat muun muassa Arkeologinen kenttätyökurssi, Lue dekkareita ruotsiksi, Sinisiä säveliä blueshuuliharpulla, Penkkariasu, Yhteislenkki kävellen sekä Spoken word.

Tämän syksyn luentoyllätys on kouluttajapsykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallion Miten vahvistaa toivoa yksin ja yhdessä? -luento. Kaikkiaan syksyn mittaan on luvassa 21 luentoa.

Kansalaisopiston viimeinen lukuvuosi väistötiloissa eli Rauman Lyseon lukiossa ja Pyynpään opistossa alkaa. Karin kampuksen valmistumista odotetaan innolla. Jatkossakin opiston toimintaa tullaan järjestämään eri puolilla Raumaa, kuten Vanhassa opistossa ja koulujen tiloissa.

Opetuksen lomassa katseet suunnataan jo kevääseen. Onko sinulla jokin toivekurssi? Tai haluaisitko tulla opettajaksi Rauman kansalaisopistoon? Voit kertoa kurssitoiveesi tai -ideasi lähettämällä sähköpostia kansalaisopisto@rauma.fi tai soittamalla toimistoon puhelinnumeroon 044 793 4515 tai 044 793 4517.