Ajankohtaista

Rauman kaupungin kesätyömahdollisuuksiin voi tutustua UraStartti-messuilla 23.1.

UraStartti-logo.

Kaikille avoimet ja maksuttomat UraStartti-messut järjestetään Raumalla Kivikylän Areenalla tiistaina 23.1. klo 9–15. Tänä vuonna messujen teemana on työ ja hyvinvointi. Rauman kaupunki esittäytyy messuosastolla 22–23.

– Kaupunki tarjoaa useita kesätyöpaikkoja sekä erilaisia tukia kesätyöllistymiseen. Kerromme mielellämme myös Pitsikaupungin kesäyrittäjä -ohjelmasta ja Kesäteekkarikampanjasta. Messuosastolla voi myös poiketa juttelemassa kaupungin eri alojen työntekijöiden kanssa, henkilöstön kehittämispäällikkö Jarna Laine kertoo.

Nuorisopalvelut tuo Rauman messuosastolle onnenpyörän sekä nopeustestipelin, joista voi napata pikapalkintoja. Lisäksi messukävijöillä on mahdollisuus osallistua arvontaan, josta voi voittaa lahjakortin Run Out -pakohuoneeseen, McDonald’siin tai elokuvateatteri Iso-Hannuun.

Raumalla kiertävän messubussin aikataulut löytyvät osoitteesta urastartti.fi/messuinfo. UraStartti-tapahtumaan järjestetään bussikuljetus Rauman oppilaitoksista sekä valituista yliopistokaupungeista.

UraStartti on Satakunnan suurin rekrytointitapahtuma, johon osallistuu useita alueen yrityksiä ja toimijoita. Työnhakijat pääsevät tapaamaan yritysedustajia sekä tutustumaan opiskelu- ja uramahdollisuuksiin.