Rauman kaupunki on pääyhteistyökumppani Rauman ja Pyhäjärviseudun Nuorkauppakamarien, Rauman kauppakamarin ja WinNovan järjestämässä Tulevaisuuden työelämä- ja johtajuusfoorumissa sekä Luotsi-kokouksessa 1.­–3.9. Kokousviikonloppu tuo kaupunkiin noin 150–180 nuorta elinkeinovaikuttajaa ja foorumiin odotetaan noin 200 yritysjohtajaa, asiantuntijaa ja opiskelijaa. Tapahtumassa ovat mukana lisäksi Euran ja Säkylän kunnat, Raumalaisen tekniikan ja kaupan kannatussäätiö, Rauman Yrittäjät säätiö, Tiedolla johtamisen keskus, RTK-Palvelu Oy ja Narvi Oy. Luotsi-kokous on Rauman Nuorkauppakamarin järjestämä Suomen Nuorkauppakamarien C-alueen vaalikokous.

Tapahtuma on vuosittainen tilaisuus, jossa käsitellään ajankohtaisia johtamiseen ja tulevaisuuden työelämään liittyviä teemoja. Tilaisuus koostuu ajankohtaisesta puheenvuorosta sekä vapaamuotoisesta verkostoitumisesta.

Tilaisuudet pidetään kaupungin tiloissa; Työelämä- ja johtajuusfoorumi Rauma-salissa ja Luotsi-kokous kaupungintalolla. Rauman kaupunki on esillä sekä foorumissa, että kokouksessa. Muun muassa  International House Rauma on esillä Luotsi-kokouksessa, kun osallistujat pääsevät tutustumaan sen toimintaan.

Työelämä- ja johtajuusfoorumi on maksuton ja kaikille avoin, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen 25.8. mennessä. Ilmoittautua voi osoitteessa https://raumankauppakamari.fi/?action=eventregistration&id=579&aid=37f68a9e . Samalta sivulta löytyy myös päivän tarkempi ohjelma.

Tulevaisuuden työelämäfoorumi mainoskuva.