Ajankohtaista

Rauman kaupunki onnitteli MM-mitalisti Jesse Rakkolaista

Jesse Rakkolaisen palkitseminen.

Raumalainen Jesse Rakkolainen voitti kesällä Saksan Kölnissä järjestetyissä lyhytkasvuisten MM-kisoissa omassa luokassaan kaksi kultaista ja kaksi hopeista mitalia. Kultaa Rakkolainen voitti päälajissaan penkkipunnerruksessa, jonka lisäksi kultamitali tuli 50 metrin selkäuinnissa. Hopeaa hän sai keihäänheitosta sekä kuulantyönnöstä. Rauman kaupunki onnitteli Rakkolaista Ravintola Knuutinpojassa järjestetyssä tilaisuudessa maanantaina 11.9.

Kisoissa Rakkolainen osallistui myös muihin lajeihin.

– Joukkuelajeissa ei aina ollut riittävästi edustajia kullakin maalla, joten olin mukana muun muassa Hollannin lentopallojoukkueessa ja kansainvälisessä sekajoukkueessa jalkapallossa. Osallistuin myös 60 metrin juoksuun, mutta se sai jäädä kyllä ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerraksi, Rakkolainen nauraa.

– Penkissä oman luokan voittoon riitti 100 kilon punnerrus, mutta tarvittaessa olisi varmaan enemmänkin irronnut, Rakkolainen jatkaa.

Tilaisuudessa Jesseä olivat onnittelemassa kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kalle Leppikorpi, museo- ja kulttuurijohtaja Risto Kupari, vs. liikuntatoimenjohtaja Ari Rajamäki ja liikuntakoordinaattori Kimmo Kouru.