Ajankohtaista

Rauman kaupunki toteuttaa tänä syksynä Tietoa alkavalle yrittäjälle -luentosarjan

Tietokoneita työpöydän ääressä.

Rauman kaupungin yrityspalvelut järjestää tänä syksynä Tietoa alkavalle yrittäjälle -luentosarjan. Maksuton kokonaisuus on suunnattu vähän aikaa toimineille yrittäjille sekä henkilöille, jotka suunnittelevat oman yritystoiminnan käynnistämistä. Ensimmäinen Ryhtyisinkö yrittäjäksi? -webinaari pidetään torstaina 6.10. klo 16.30 alkaen.

– Luentosarja sisältää viisi erilaista teemaa. Tilaisuuksiin voi osallistua oman kiinnostuksen mukaan. Osa luennoista toteutetaan webinaarin muodossa ja osa kasvotusten, yritysasiantuntija Kaisa Kalliovuo kertoo.

Luennoilla jaetaan tietoa yrittäjyyden eri osa-alueista, kuten kevytyrittäjyydestä, yrittäjän työterveydestä ja työttömyysturvasta, vakuuttamisesta, yrityksen sopimus- ja lakiasioista, erilaisista koulutusmahdollisuuksista sekä viestinnästä ja markkinoinnista, jotka tukevat yritystoiminnan kehittämistä.

Tilaisuuksien tarkemmat sisällöt ja ajankohdat löytyvät yrityspalvelujen nettisivuilta. Kolme luentoa pidetään lokakuussa ja kaksi marraskuun puolella.

– Kokonaisuudessa on mukana eri osa-alueiden asiantuntijoita, joille voi lähettää etukäteen mieltä askarruttavia kysymyksiä. Heihin voi ottaa yhteyttä myös tilaisuuksien jälkeen, Kalliovuo sanoo.

Luennoille tulee ilmoittautua etukäteen yritysasiantuntija Kaisa Kalliovuolle, puh. 040 172 6142 tai kaisa.kalliovuo@rauma.fi.