Kaupunkifestivaali Rauman Pitsiviikko järjestetään jälleen 20.–28.7. Pitsiviikko on toiminut jo vuodesta 1971 lähtien kesän kohokohtana Raumalla, kutsuen kymmeniä tuhansia kävijöitä nauttimaan monipuolisesta ohjelmasta ja riemukkaista kohtaamisista. Tapahtuma levittäytyy perinteiseen tapaan Vanhan Rauman ympäristöön, Kanalinrantaan sekä keskustan ulkopuolelle muun muassa Lappiin ja Kodisjoelle.

– Luvassa on jälleen kattava kattaus ainutlaatuista paikalliskulttuuria, pitsin lumoa, iloisia perinteitä ja moderneja festivaalielämyksiä. Ohjelmassa on musiikkia niin Suomen suurilta tähdiltä kuin tuoreilta tulokkailta, idyllisiä avoimia pihoja, mukaansatempaavia opastuksia, viihdyttävää lasten ohjelmaa, markkinahumua ja muita kiinnostavia tapahtumia kaikenikäisille, vastaava kulttuurituottaja Outi Lehtorinne kertoo.

Pitsiviikon ohjelmahaku on käynnissä vielä 15.4. asti osoitteessa pitsiviikko.fi. Tapahtuman järjestäjä voi olla yritys, yhdistys, yksityishenkilö tai muu taho.

– Kaikenlaiset isot ja pienet tapahtumat ovat tervetulleita ilmoittautumaan Pitsiviikon ohjelmaan. Mukaan toivotaan myös erilaisia taiteilijoiden työhuoneita, näyttelyitä ja pop up -tiloja, joihin kävijät pääsevät tutustumaan Pitsiviikon aikana, Lehtorinne sanoo.

Pitsiviikon virallinen ohjelma julkaistaan ennen juhannusta tapahtuman nettisivuilla osoitteessa pitsiviikko.fi sekä paperiliitteenä keskiviikkona 3.7. julkaistavan Raumalaisen välissä.

Kaupunkifestivaalin esiintyjiä, ohjelmatärppejä ja muuta hyödyllistä tietoa tapahtumasta julkaistaan kevään aikana Pitsiviikon Facebookissa osoitteessa facebook.com/pitsiviikko sekä Instagram-tilillä @pitsiviikko.