Rauman Lyseon lukio on julkaissut esittelyvideon, jonka avulla halutaan esitellä lukiota kuntalaisille, mahdollisille uusille opiskelijoille ja Raumalle tuleville kansainvälisille vaihto-opiskelijoille. Video on katsottavissa Rauman kaupungin Youtube-kanavalla, sosiaalisen median kanavissa ja tämän artikkelin lopussa.

– Olemme Satakunnan toiseksi suurin ja Rauman ainut lukio, joten on luontevaa, että meillä on tätä päivää oleva esittelyvideo. Videolla toivotaan saavutettavaan näkyvyyttä ja sen tarkoitus on kertoa, millainen lukio olemme ja mitä mahdollisuuksia tarjoamme, opinto-ohjaaja Jutta Parviainen kertoo.

Videolla ei suoraan esitellä itse lukiokoulutuksen sisältöjä, vaan siitä haluttiin tehdä aikaa kestävä, koulua ja sen tunnelmaa esittävä. Elokuussa kuvatun videon on toteuttanut Vill Media Oy:n Sander Vill.

– Toivottavasti videon kautta välittyy Lyseon lukion mukava ja välitön tunnelma. Iso kiitos mukana olleille opiskelijoille sekä myös videon kuvanneelle Sanderille, joka onnistui taltioimaan loistavasti lukion fiiliksen, Parviainen toteaa.