Nuoria yleisössä tekemässä sormilla sydämiä.

Kaupungin nuorisopalvelut on mukana järjestämässä monenlaisia tapahtumia nuorille kesän aikana.

Perjantaina 14.6. Parpansalin Taidepiknik esittelee nuorten taidetta ja osallistujilla on mahdollisuus taiteilla myös itse. Taidepiknik järjestetään klo 17–21 Parpansalin puistossa osoitteessa Kanavakatu 15. Vapaa pääsy.

Tiistaina 18.6. on Pysy lapsena -päivä  12–17 -vuotiailleKuovin nuorisotalolla klo 12–18.  Ohjelmassa on ainakin vesisotaa, varvasmaalausta ja helmikorujen tekemistä. Tapahtumaan voi ilmoittautuanuoriso-ohjaaja Jennika Vatajalle, puh. 044 403 6207.

Keskiviikkona 19.6. Kuovin nuorisotalolla pidetään Juhannusetkot 11­–17-vuotiaille klo 17–20. Luvassa on kesäbiisejä, pelejä ja herkkuja. Etkot ovat osa KesäKuovia eli avointa nuokkaritoimintaa. Kesäkuussa Kuovin nuorisotalo on auki joka ma ja ke klo 17–20 kaikille 7.lk–17-vuotiaille

Pitsiviikon nuorten tapahtuma Youth of Savila tuo lavalle TUULIN, AHTIN ja HUGON. YOS Savilanpuistossa keskiviikkona 26.7. klo 18–22. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Otanlahdessa hengaillaan OtaChillin merkeissä lauantaina 17.8. klo 16­–20. Maksuttoman tapahtuman esiintyjät ja ohjelma julkaistaan myöhemmin.

– Toivottavasti nuoret osallistuvat kesätapahtumiin yhtä innokkaasti kuin koulujen päätösviikonlopun Out of Schooliin. 1.6. järjestetty tapahtuma toi Kivikylän Areenalle ainakin 600 nuorta kuuntelemaan SHRTY:n ja Cledoksen keikkoja. Tunnelma oli katossa ja kaikkien biisien sanat osattiin ulkoa, nuoriso-ohjaaja Julia Nummi iloitsee.

Liikkuvan nuorisotyön Taun-auto on liikkeessä kesällä perjantaisin ja lauantaisin klo 17­–22. Juhannuksena ja Mustan Pitsin yönä Tauno lomailee.

Lisätietoja tapahtumista osoitteessa nuortenrauma.fi ja Instagramissa @nuortenrauma.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä