Ajankohtaista

Rauman Palvelutori järjestää Seniorisinkku-tapahtuman 11.11. Juhlatalo Ooperissa

Rauman Palvelutori yhteistyökumppaneineen järjestää Seniorisinkku-tapahtuman perjantaina 11.11. klo 13–15 Juhlatalo Ooperissa, soitteessa Vanha Turuntie 56.

Maksuttomassa tapahtumassa on kahvitarjoilu sekä erilaista ohjelmaa, muun muassa illallislahjakortin arvonta Wanhan Rauman Kellariin. Tapahtuman ilmoitustaululle voi myös tuoda nimimerkillä varustetun ystävänhaku-ilmoituksen.

– Ikääntyessä yksinäisyys usein lisääntyy ja uusien ihmissuhteiden solmiminen on haastavaa. Miten löydän uusia ystäviä, kavereita? Rakkauskaan ei ole ikäkysymys, vaan sen mahdollisuus on aina olemassa. Keho ikääntyy, mielemme on niin nuori, kuin itse haluamme, palveluvastaava Tanja Hakulinen sanoo.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille Rauman seudulla asuville ikääntyneille, jotka etsivät kaveriporukkaa, uutta ystävää tai seurustelukumppania. Tapahtuman tarkoitus on myös aloittaa säännöllistä, yhteisöllistä seniorisinkkutoimintaa Raumalla.

– Lisään vielä silmää vinkaten, että erityisesti miehille tämä on mahdollisuuksien paikka, sillä naiset tunnetusti osallistuvat tällaisiin tapahtumiin, Hakulinen vinkkaa.

Lisätiedot palveluvastaava Tanja Hakuliselta, puh. 044 403 6332