Ajankohtaista

Rauman terveyspalvelujen puhelinnumeroiden aukioloajoissa muutoksia 14.11. alkaen

Mies pitää puhelinta kädessään ja selailee näyttöä sormella.

Rauman kaupungin terveyspalvelujen kiireettömän vastaanoton puhelinajanvarauksen ja kiireellisen vastaanoton sairaanhoidollisen neuvontanumeron aukioloajat muuttuvat maanantaista 14.11. alkaen. Kiireettömän vastaanoton keskitetty ajanvaraus on jatkossa avoinna maanantaista torstaihin klo 8–15 ja perjantaisin sekä aattopäivinä klo 8–14 numerossa 02 835 2400.

Kiireettömän vastaanoton sulkeuduttua voi olla yhteydessä kiireellisen vastaanoton sairaanhoidolliseen neuvontanumeroon 02 835 2670, joka on avoinna maanantaista torstaihin klo 15–22, perjantaisin klo 14–22 ja lauantaista sunnuntaihin klo 8–22.

– Keskitetty ajanvaraus on ollut ajoittain ruuhkautunut, eikä kaikkiin takaisinsoittoihin ole pystytty vastaamaan samana päivänä. Muutoksella pyritään takaisinsoittopalvelun nopeuttamiseen, jotta kaikkiin asiakkaisiin pystytään ottamaan yhteyttä saman päivän aikana, terveyspalvelujen ylihoitaja Satu-Terhi Kanerva kertoo.

Takaisinsoittopuhelujen osuus on yli puolet kaikista keskitetyn ajanvarauksen numeroon tulevista puheluista.

Yöaikaan klo 22–8 kiireellistä hoitoa vaativissa asioissa tulee soittaa Satasairaalan päivystysapunumeroon 116 117. Päivystysapunumero on valtakunnallinen numero ja puhelut paikannetaan alueellisesti.

Hätätilanteessa tulee soittaa hätänumeroon 112.